Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 mei 2010

Kryon: Leef jouw leven! 2 / David Brown 8 mei 2007 Geplaatst: 8 april 2015

Kryon:
Leef jouw leven! 2
David Brown
8 mei 2007: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 8 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Velen van jullie in deze zaal hebben veel werk verzet en werkten in een bewustzijn of een andere manier van liefde brengen naar deze Aarde.

Er is geen goed of fout om bewust te worden want uit alle acties zullen jullie bewustzijn winnen. In alle ondernemingen en alle stappen voorwaarts naar jullie dromen zullen jullie steeds bewuster worden van wie jullie zijn en hoe op deze Aarde te handelen. Daarom adviseren wij niet om lang op de bank te blijven zitten en je af te vragen wat goed en fout is. Het is altijd goed om van de bank te komen en als jullie je vingers branden zullen jullie hen heel snel terugtrekken uit de vlam en weten dat jullie terug moeten springen naar die zelfde plek op de bank om je vingers op dezelfde plek te laten branden. Maar laat je vingers niet verbranden omdat jullie voor altijd op dezelfde plek op de bank zitten. 
 
Op een dag moet je de koe bij de horens vatten. Jullie moeten weten wat goed is en wat voor jullie werkt. Jullie moeten weten waar jullie naar hebben gezocht en waar je hart naar verlangt door de dingen uit te zoeken die jullie wel willen. Ieders droom is weer anders en terwijl jullie je dromen leven worden jullie steeds meer heel.Kryon: Leef jouw leven! 4 / David Brown 8 mei 2007 / Geplaatst 11 april 2015

Kryon:
Leef jouw leven! 4
David Brown
8 mei 2007: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 11 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Deze lessen zijn allemaal op de harde manier geleerd. Om echt de spiegel die het Universum voor je zet te begrijpen is niet makkelijk te leren. Hoe meer je oefent, hoe beter het gaat. De spiegel is bekend sinds het leven begon en komt altijd in het abstracte. Jullie emoties zitten binnenin en jullie resultaten zijn in de buitenwereld. Jullie resultaten zijn gemanifesteerde emoties. Als er dus een gebroken hart is in je moeders moeder zullen jullie in de buitenwereld een situatie scheppen met een gebroken hart waarbij jullie je hart zullen breken en doorgaan steeds een gebroken hart te hebben totdat jullie dit herkennen en jezelf de vraag stellen”Waarom gebeurt mij dit?” “Waar komt dit vandaan?”.

Voor de intentie en doelen van deze leringen kwamen deze energieën vanuit de vier richtingen waarin elk van jullie grootouders zitten.

In deze energie dus, welke patronen of emoties jullie ook herkennen, zal dit automatisch losgelaten worden.Kryon: Leef jouw leven! 3 / David Brown 8 mei 2007/ Geplaatst: 10 april 2015

Kryon:
Leef jouw leven! 3
David Brown
8 mei 2007: Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 10 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Steeds als jullie in jezelf kijken zullen jullie merken dat jullie steeds meer licht worden en minder duister, endit is wat verlichting is, licht van binnen hebben dat naar de buitenkant, de wereld, uitstraalt.

Het ergste dat jullie kunnen doen is doen alsof je van het Licht bent en welk aspect van je donkere zelf dan ook onderdrukt, verdrukt of ontkent want dit zal jullie alleen maar problemen opleveren. Deze aspecten van je duistere zelf zullen doorgaan om een realiteit in je leven te scheppen, 24 uur per dag en 365 dagen van het jaar, elk jaar, totdat jullie de moed hebben om feitelijk in die duistere hoek te kijken om te zien wat daar is.

Steeds als jullie in die duistere hoek kijken en je openen en je licht in die duistere hoek laten schijnen zullen jullie iets heel kostbaars en moois vinden in die donkere hoek die jarenlang afgesloten is geweest. Als jullie de donkere energie rondom dit prachtige deel van jezelf vrijlaten zal het een aspect van heelheid in jullie scheppen en zullen jullie je veiliger en zekerder voelen en meer een met Moeder Aarde.


vrijdag 7 mei 2010

Heavenletter: Haal adem / Geplaatst 7 mei 2010

Haal adem
Brief uit de Hemel
Geplaatst 7 mei 2010

God zei :

Er wordt geen ogenblik verspild. Alle momenten die jij denkt te verspillen, zijn toch goed. Ze voorzien je van vastheid. Ze delen je ruimte in. Ze zijn noodzakelijk. Je kunt niet elk moment op volle kracht varen. Je hebt recht op wat vrije tijd. Je heb recht op tussentijd. Je hebt het recht om te ademen. Misschien heeft niemand je dat ooit eerder verteld. Haal adem, Mijn kinderen, haal adem.

Wanneer je er over nadenkt dat, in het werkelijke levensgebied, tijd niet bestaat, hoe kan tijd dan nog verspild worden? Hoe kan dat wat niet bestaat en nooit heeft bestaan, verspild worden? Is het niet een gegeven feit op aarde dat energie nooit verloren gaat?

Natuurlijk, zowel actief zijn als uitrusten, kan overdreven worden. Het gaat erom dat je elke eigenaardigheid die je hebt met tijd, aan de kant zet. Niet bestaande tijd is niet urgent. Vervang urgentie door vreugde. Vreugde is belangrijk. Dit en dat doet er niet toe. Urgentie is een armoedige vervanger van vreugde. Natuurlijk is het wel mogelijk dat je vreugde beleeft aan urgentie. Urgentie is een goede aandrijving, dat is zeker waar. Misschien gebruik je liever het woord " motiveerder". Het zien van urgentie geeft je een flinke kick.

donderdag 6 mei 2010

Kryon: Laat de energie van nieuwsgierigheid los 6 mei 2008 Geplaatst: 23 mei 2014 / David Brown


Kryon: Laat de energie van nieuwsgierigheid los
Gechanneld door David Brown
6 mei 2008 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 23 mei 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier bij jullie allen in Marina da Gama, Kaapstad te zijn op deze stormachtige avond. Er zijn vele veranderingen en liefde begint te stromen. Er begint en nieuwe wereld te komen  en een nieuwe staat van zijn stroomt vanuit het duister vandaan.

Iedereen heeft een donkere kant en in deze leringen hebben wij jullie verteld hoe je kunt werken met die schaduwkant, die donkere zijde, met het deel van jullie dat niet functioneert op de manier waarop jullie zouden willen dat het functioneert. Deze leringen beginnen zich nu uit te betalen.Er is veel liefde en er vinden vele veranderingen plaats. Er komt een nieuwe wereld aan. Een compleet nieuw begrip over hoe de dingen werkelijk zijn. Er is een tijd en een plaats voor alles en dit is de tijd voor liefde. Het is een tijd voor vriendelijkheid want jullie gaan allemaal door veel heling en veel veranderingen in je eigen leven heen. Er staat een geheel nieuwe wereld klaar om zich te openen.

Heavenletter: In Liefde verankerd Zijn, / Geplaatst 6 mei 2010

 In Liefde verankerd Zijn,
Brief uit de Hemel
Geplaatst 6 mei 2010

God zei:

Wat is een hart, dat bewust ineengestrengeld is met het Mijne, toch prachtig. Je hart is al ineengestrengeld met dat van Mij, dus je mag het net zo goed weten. Is er iets anders dat je moet weten dat hier voorrang op heeft? Is er iets anders dat jou ook maar in de buurt kan brengen van de verhevenheid van dit ene besef? Jouw hart en Mijn hart zijn met elkaar vervlochten. Onze harten houden elkaar als het ware bij de hand. Wij zijn nog geen centimeter van elkaar gescheiden.

Zeg me eens, alsjeblieft, wat is dat toch voor een behoefte van jou die Ik waarneem, om je ver weg van Mij te voelen, zelfs afgezonderd? Om zelfs maar te denken dat je van Mij verwijderd bent, is vergezocht, toch geloof je te vaak of heb je geloofd dat het zo is. Niets kan verder van de Waarheid verwijderd zijn, en toch heb je het geloofd. Je hebt het maar al te graag geloofd. Het lijkt alsof het ondergaan van vervreemding jou op één of andere manier een soort voldoening heeft gegeven, alsof je er iets bij gewonnen hebt. Wat voor voldoening zou dat kunnen zijn? Wat zou je er bij gewonnen kunnen hebben, behalve onnodig ongelukkig zijn?

woensdag 5 mei 2010

Kryon: Mannelijk en Vrouwelijk vermengen. 2 David Brown 5 mei 2005 Geplaatst: 3 december 2014


Kryon:
Mannelijk en Vrouwelijk vermengen. 2
Gechanneld door David Brown
5 mei 2005 : Milaan, Italië
Geplaatst: 3 december 2014

Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Er zal veel hulp van Spirit komen om de energie van liefde te laten stromen naar dit gedeelte en een vermenging van het mannelijke en het vrouwelijk toe te staan. Dit betekent dat er weer relaties mogelijk zijn tussen mannen en vrouwen, relaties die werken. Voor mensen die zich focussen op hun relaties zal dit een grote bonus zijn. Jullie zullen grootse energieën gegeven worden om je dromen te leven. Alle mensen hebben de droom om het mannelijke en het vrouwelijke te vermengen. Er zullen mensen zijn die dit uit angst ontkennen. Ware liefde en ware Goddelijke verbinding zullen alleen gebeuren als het mannelijke en het vrouwelijke zich vermengen......en dat is ook wat er gaat gebeuren.

Sluit dus je ogen en ga naar binnen voor een verbinding met Moeder Aarde. Laat Moeder Aarde je steunen in dit proces terwijl je, door je kroonchakra heen, verbinding  zoekt met het hart van de Grote Centrale Zon en met Vader Hemel. Laat de energie van Moeder Aarde en Vader Hemel elkaar ontmoeten in het centrum van je hart en daarna, gezamenlijk stromen – de energie van Moeder Aarde verbonden met de energie van Vader Hemel. Kijk in je eigen lichaam om de scheiding te zien tussen het mannelijke en het vrouwelijke en laat de kroonenergie binnen en laat deze de scheiding oplossen.
Kryon: Mannelijk en Vrouwelijk vermengen. 1 David Brown 5 mei 2005 Geplaatst: 2 december 2014

Kryon:
Mannelijk en Vrouwelijk vermengen. 1
Gechanneld door David Brown
5 mei 2005 : Milaan, Italië
Geplaatst: 2 december 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om op deze prachtige avond in Milaan bij jullie te zijn. Iedereen in deze zaal en degenen die deze channeling lezen zijn samen geweest in voorbije levens. Jullie kennen elkaar en hebben niet alleen op dit aardse ruimteschip samengewerkt maar ook in vele andere universums. De energie in Milaan is heel anders dan in een groot aantal andere plaatsen op Aarde. Er is een diepgaande mannelijke energie in Milaan; er wordt hier zeer weinig verspild. Het is zeer geconcentreerde en gefocuste energie. Milaan heeft het het hoogste inkomen per hoofd van de bevolking in Europa en dit is een directe weerspiegeling van de mannelijke energie. Er is efficiëntie in de manier waarop de dingen zich hier in Milaan manifesteren en dat wordt weerspiegeld door het hoge inkomen per hoofd van de bevolking.

De werkelijke energie is zeer diepgaand, zeer helder en is een van de hoofdredenen dat deze boodschap vanavond in Milaan wordt afgeleverd.


Kryon: Sta de Liefde toe te stromen. 5 mei 2010. Geplaatst: 21 maart 2014


Kryon: Sta de Liefde toe te stromen.
Gechanneld door David Brown
5 mei 2010 . Johannesburg, Zuid Afrika
Geplaatst: 21 maart 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Er hangt veel liefde in de lucht, er is dezer dagen altijd veel liefde in de lucht en ook veel verandering.

Vele, vele dingen zijn aan het veranderen. Jullie zullen allemaal bezorgd zijn over de bankensector, maar maak je geen zorgen. Laat het komen en laat het gaan. Laat het gewoon gebeuren want er gebeuren veel veranderingen in regeringen, publieke instellingen en bank-gerelateerde bedrijven en instellingen. 

Dingen veranderen; zij komen aan een einde van een cyclus nu 2012 steeds dichterbij komt en dit is het einde van een oude cyclus, een cyclus waarin de mens feitelijk nergens heenging. Misschien werden dingen technologisch gezien makkelijker op de planeet, met name in de laatste 200 jaar, maar vele dingen werden slechter, vele dingen gebeuren niet zoals zij dat voorheen deden, hoofdzakelijk rondom relaties.


Heavenletter: Een Geschenk van Licht,/ Geplaatst 5 mei 2010

Een Geschenk van Licht,
Brief uit de Hemel
Geplaatst 5 mei 2010

God zei :

Mijn licht schijnt altijd. Ik ben niet een zon die ondergaat. Ik ben altijd een zon die opkomt. Ik kom op in het Oosten en Ik kom op in het Westen, Ik kom op in het Noorden en in het Zuiden. Overal wordt Ik gezien. Je kunt nergens heengaan of Ik ben er ook. Je bent altijd in Mijn zicht, en Ik ben in het jouwe, of je dat nu erkent of niet.

Ik ben jouw Beschermengel. Natuurlijk benoem Ik ook andere engelen. En Ik benoem jou tot engel op Aarde om al de andere engelen op Aarde als helpers in te roepen. Ik ben een Leverancier. Jij bent méér dan iemand die overleeft. Jij bent ook een leverancier. Je bent een leverancier voor de hele wereld. Je vult de tekorten aan. Wat je ook maar opmerkt waar behoefte aan is, je bent er snel bij, want je bent rap in je dienstbaarheid aan Mij. Je dient geen ander.

dinsdag 4 mei 2010

Heavenletter :De Poorten staan open. / Geplaatst 4 mei 2010

De Poorten staan open.
Brief uit de Hemel
Geplaatst 4 mei 2010

God zei :

Alles is in beweging. De poorten staan open. Er is een stroming naar leven toe. Er is een stroming naar jou toe en een stroming naar al het leven. Je volgt een stroom van leven. Je zou dat net zo goed vrolijk kunnen doen, vrolijk. En, ja, leven op Aarde is maar een droom. Het is één moment uit een droom die maar doorgaat. Het lijkt maar steeds door te gaan, jouw droom van het leven dat je leidt in de dimensie die Aarde heet.

Jullie hebben geheugenverlies geleden, geliefden, en jullie hebben niet in de gaten gehad wat je bent vergeten of zelfs maar dat je hebt vergeten. Je dacht dat de geboorte in je huidige leven het begin was van je leven. Je leven is een continue gebeurtenis, geliefden. Het is niet precies zo dat je het oppakt daar waar je ermee gestopt was, want er is geen einde en daarom ook geen halte waar je je leven op kunt pakken. Je bent oneindig en eeuwig. Je bent de nooit eindigende stroom van leven die voortvloeit.

maandag 3 mei 2010

Heavenletter 2750: Een roos onder de rozen / Geplaatst 3 mei 2010

Een roos onder de rozen
Brief uit de Hemel
Geplaatst 3 mei 2010

God zei:

Hoe dapper is een kleine krokus! Er kan nog vorst aan de grond zijn, maar de kleine krokus tilt zijn kopje toch op. Hoe dapper is een paardenbloem! Hij groeit zelfs in de spleten van het trottoir.

Deze kleine bloemen voelen zich nooit de baas. Ze voelen zich nooit brutaal of overmoedig. Ze weten gewoon dat ze in de aarde geplant zijn om te groeien en te bloeien en zo verrijken ze de wereld.

Als een bloembol en een onkruid zo dapper kunnen zijn, kun jij dat toch ook?

Waar laat een paardenbloem zich door tegenhouden ? Wat voor excuus heeft een paardenbloem om niet te bloeien?

Wat doen Mijn kinderen misschien dat hen ervan weerhoudt om te bloeien?

zondag 2 mei 2010

Kryon: Je bent nooit alleen. Mei 2006. Geplaatst: 20 juni 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Je bent nooit alleen.
Barbara Bessen
Mei 2006.  Geplaatst: 20 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, Lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Welkom in de familie op deze gezellige bijeenkomst van begrip en zich geaccepteerd voelen. Jullie zijn hier thuis. Hier is de groep van jullie geliefden verzameld om jullie te vertellen: “Jullie zijn nooit alleen.” Echt niet. Hoe zou dit moeten? Jullie zijn – zoals zo vaak gezegd – multidimensionale wezens. Uitgerust met vele facetten van Zijn, met vele structuren van licht. Vele geometrische scheppingsbeelden vormen jullie. Veelvoudige tonen/vibraties representeren de vele aspecten en delen van jullie zielen. Jullie zijn multidimensionaal en toch in de vorm. Jullie zijn helder licht.

Dit allemaal geheel te begrijpen en te erkennen zal voor jullie in dit leven niet mogelijk zijn. Vaak zijn jullie aangewezen opinformatie vanuit de geestelijke wereld, die een beetje duidelijkheid in het onbegrepene kan brengen. In schriftelijke vorm of in direct contact dat jullie misschien hebben.
Heavensletter: Laat Vasthouden Aan Los / Zaterdag 2 mei 2010

Laat Vasthouden Aan Los
Brief uit de hemel
Zaterdag 2 mei 2010

God zei:

Vergeef van tevoren. Waar je ook aan moge vasthouden dat jouw hart verhardt, maak je hart nu leeg. Je weet dat hardheid niet in je hart hoort. Je hart is bedoeld om zich te ontplooien, niet om aan te spannen, niet om verstijfd zijn. Waarom zou je dat je hart aan doen? Wurg je hart niet. Wat denk je dat je aan het doen bent?

Jij bent het zelf die je moet gaan vergeven voor het hardvochtig zijn. Degene die de pijn draagt moet loslaten. Er is geen andere wijkplaats. Wat er tegen jou werd gezegd of jou werd aangedaan, zelfs als het de ergst denkbare zaak van de wereld was, jij moet het loslaten. Houd het niet bij je.

Heavenletter Welke wonderen zou je fijn vinden? / Geplaatst 2 mei 2010

Welke wonderen zou je fijn vinden?
Brief uit de Hemel
Geplaatst 2 mei 2010

God zei :

Ik heb een serie blijde gebeurtenissen klaar om aan jou uit te reiken. Deze, wat Ik zal noemen, gebeurtenissen staan op het punt om te gebeuren en je zult er spoedig mee te maken krijgen. Er is niets dat je hoeft te doen om je voor te bereiden behalve het openen van jullie harten en ogen. Ik praat tegen iedereen wanneer Ik dit zeg. Ik ben geen voorraden aan het opslaan van alle schatten die je staan te wachten. Ze zijn zo goed als voltooid en klaar om van de lopende band af te komen. Spreid je schorten wijd open zodat je deze verrukkelijke geschenken van de Hemel opvangt wanneer ze over je uitgestort worden.

Je gaat wonderen zien in diverse soorten en maten. Aan wat voor grenzen je maar hebt vastgehouden, deze wonderen zullen er doorheen breken. Deze wonderen zullen doorbreken, en je hart zal helemaal open springen. Je zult werkelijk beginnen te beseffen wat een grootmoedige liefde er in je hart is, en je zult werkelijk gaan weten wat er mee te doen.