Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 24 april 2010

Heavenletter Neem je Tijd / Geplaatst 24 april 2010

Neem je Tijd
Brief uit de Hemel
Geplaatst 24 april 2010

God zei :

Soms is datgene wat je nodig hebt, is gewoon te gaan liggen. Soms wil je jezelf een mini vakantie geven, dat kan een week zijn, een dag of een uur.

Weet je, geliefden, er is geen wet die zegt dat je alles wat je jezelf hebt voorgenomen moet verwezenlijken. Ik waardeer je niet op hoeveel je gedaan krijgt. Natuurlijk beoordeel ik je helemaal niet. Jij beoordeelt jezelf, alsof de bedoeling van het leven is, datgene wat je verwezenlijkt.

Denk je dan werkelijk dat je beter of slechter bent, wanneer jij je bed hebt opgemaakt of niet? Is het echt leven of dood, als jij je huiswerk afkrijgt of niet, of op een examen een A of een B of een C krijgt?

Hoeveel maakt het uit, of je werk nu om 15:00 in de namiddag gedaan is of morgen, in de ochtend? Ben je dan echt een beter mens, als je het voor de deadline van 3 uur voor elkaar krijgt?

Kryon –De Weg, de Aarde en jullie, geliefde mensen. April 2009. Geplaatst: 24 juni 2014 / Barbara Bessen

Kryon –De Weg, de Aarde en jullie, geliefde mensen.
Barbara Bessen
Boodschap voor April 2009. Geplaatst: 24 juni 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Oh, er zijn vandaag vele ontwaakten onder de lezers. Ik zie jullie , lieve mensen, ik weet wie dit leest. Nu is het de tijd omdat steeds meer mensen, ook degenen die wij als jonge zielen betitelen, ontwaken. Oude zielen zijn degenen die al lang hier op Aarde incarneren en ten dienste staan.

Wij kunnen hen ook degenen van de eerste golf noemen. Zij zij al vaak verwikkeld geweest in het dualistische spel en lijken nu vaak aarde-moe. Zij zijn niet geïnteresseerd en slaperig omdat niets hen meer kan bezielen. Zij weten of merken: Ik ben in dienst. Zij vervullen belangrijke dingen in deze opwindende tijd maar hebben steeds weer fasen waarin zij het liefst alleen maar slapen of helemaal alleen willen zijn.
vrijdag 23 april 2010

Heavenletter Voor kwaadheid de kop op steekt / Geplaatst 23 april 2010

Voor kwaadheid de kop op steekt
Brief uit de Hemel
Geplaatst 23 april 2010

God zei :

Waarom wordt je onvermurwbaar, als het gaat om wat je doet? Bijvoorbeeld, je zou je kunnen ergeren over de spam die je steeds opnieuw en opnieuw in je mailbox krijgt. Je weet dat het niet aan jou alleen gestuurd wordt. Je weet dat het helemaal niets met jou te maken heeft, en toch ben je nog geïrriteerd. Je weet beter, en toch kan zoiets vervelends heel wat kwaadheid bij je naar boven brengen. Je voelt binnen gedrongen, jen je voelt je machteloos, omdat de spam zenders niet makkelijk opgeven. Ze blijven komen. De één neemt vlug de plaats in van de andere.

Dit is een goed voorbeeld van hoe kwaadheid in je sluimert. Wat je ook tot kwaadheid aanzette is niet hetgeen dat ertoe aanzette. Je kwaadheid was er al, klaar om uit te barsten. Kwaadheid is voor jou heel moeilijk, Ik weet het. Je zou Mij smeken om het voor eens en voor altijd van je weg te nemen. Je zou alles geven om maar van kwaadheid verlost te zijn.

donderdag 22 april 2010

Heavenletter Zo’n Lichtheid van Zijn / Geplaatst 22 april 2010

Zo’n Lichtheid van Zijn
Brief uit de Hemel
Geplaatst 22 april 2010

God zei :

Hallo, Geliefden. Hoe maken jullie het vandaag? En denken jullie aan Mij? Denk je opgewekt aan Mij, zoals je een zomerbries omarmt? Zal je vandaag met Mij spelen? Kunnen We ons amuseren? Kunnen ze on-serieus zijn? Kunnen we vreugde kiezen, vandaag? Kunnen we serieusheid laten varen? Kunnen Wij spelen, alsof we Wezens van Licht zijn?

Natuurlijk is er geen als-dan hierover. We zijn Wezens van Licht. We zijn Lichtwezens. Je bent meer een Lichtwezen, dan een Lichtdrager. Ja, jij draagt licht, en toch ben je er niet van gescheiden. Jij bent het Licht. Oh, geliefden, er is zoveel Licht in Zijn.

Laten we huppelen, laten we blij zijn. Laat ons vreugde maken terwijl de zon schijnt.