Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 10 april 2010

Kryon: Het Goddelijk licht in jullie. 10 april 2006. Geplaatst: 22 maart 2013


Kryon: Het Goddelijk licht in jullie.
Barbara Bessen
10 april 2006. Geplaatst: 22 maart 2013
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, jullie nog slapende meesters, wees gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Dit is mijn onwrikbare dienstbetoon. De magnetische dienst is op een verantwoordelijke manier afgesloten. Mijn dienstbetoon moet als verlengd worden gezien; ik dien mijn geliefde mensheid verder, waarbij ik jullie geleid om de weg naar het ware meesterschap te betreden.

Jullie Goddelijke erfenis staat op jullie te wachten. Neem hem aan. Lange tijd waren jullie in het diepe moeras van de driedimensionale wereld verzonken. Jullie waren ondergedoken, mijn geliefde mensheid, in het gebied van vergetelheid om diepgaande ervaringen te verkrijgen die op de dienst van een afvallige Verlichte leken. Af en toe keken jullie timide omhoog naar God en hielden dapper jullie hand omhoog met het doel een stuk van jullie Goddelijk Zelf te vangen – maar jullie blik was vertroebeld en de handdruk van jullie Gouden Engel was maar nauwelijks merkbaar.woensdag 7 april 2010

Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 5 Barbara Bessen 3 april 2005 Geplaatst: 7 mei 2014

Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 5
Barbara Bessen
3 april 2005 in Bremen. Geplaatst: 7 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

In deze samenhang wil ik jullie nog eenmaal op de twaalf Goddelijke stralen wijzen die altijd een beetje het stiefkind zijn. Er zijn algemeen zeven Goddelijke Stralen die voor de nieuwe aardetijd 25 jaar geleden tot twaalf werden uitgebreid. En elke straal heeft een bepaald aspect, een bepaalde kracht, een bepaalde energie en drukt zich door een kleur uit, door melodie, door een klank, een geur en natuurlijk door verschillende meesters, door Elohim en andere wezens die deze energieën vasthouden en sturen. Daarmee kunnen jullie jullie prachtig je leven in balans krijgen en leiden.

Terug naar het contact met de geestelijke wereld: Het doel is dat jullie in het dagelijks leven contact onderhouden met jullie geestelijke leiders en met jullie Hoger zelf. Gewoon contact opnemen met de geestelijke wereld bij de dagelijkse problemen en ook in het algemeen te communiceren.
zondag 4 april 2010

Kryon: De Liefde. De Liefhebben-reeks deel 1 - 4 april 2006, Geplaatst: 17 februari 2014

Kryon: De Liefde.
De Liefhebben-reeks deel 1

Gechanneld door David Brown
4 april 2006, Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 17 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is heerlijk om hier op deze prachtige avond in Marina da Gama, Kaapstad, te zijn. De energieën zijn vanavond zacht en vriendelijk maar ook van een zeer hoge vibratie. Er hangt liefde in de lucht – op een zeer romantische manier – die veel lijkt op de lente als bloemen bloeien en vogels en dieren aan hun paringsseizoen beginnen. Er is een geheel nieuwe wereld, een heel nieuw begin. Liefde is het begin en het einde want liefde is alles wat er is.

Liefde is het antwoord op elk probleem. Het mag vreemd klinken maar in elk probleem zullen jullie merken dat er een afwezigheid van liefde is. Jullie zijn allemaal helers – hebben in dit leven al een lange weg afgelegd – en jullie gaan nog veel, veel verder.


Jullie hebben allemaal je babystapjes gemaakt en geleerd om te kruipen en te lopen. Het pad zal langzaamaan makkelijker worden. Jullie zullen nog steeds uitdagingen hebben want jullie zijn allemaal op een reis naar liefde en deze reis is de diepste en de meest mystieke van alle ervaringen van mensen. Er zijn vele manieren van liefde maar de meeste mensen zoeken romantische liefde – de liefde die je vindt met meestal een persoon van de andere sekse. Er zijn ook valkuilenin de relaties tussen mensen van de tegenovergestelde sekse vanwege hun verschillende ideeën, idealen en grote verwachtingen.