Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 april 2010

Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 2 Barbara Bessen 3 april 2005 Geplaatst: 4 mei 2014

Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 2
Barbara Bessen
3 april 2005 in Bremen. Geplaatst: 4 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De Aarde gaat in een nieuwe omloopbaan de nieuwe tijd in. Het is niet alleen de Gouden Eeuw die elke 26.000 jaar nadert als de Aarde een bepaalde cyclus heeft doorlopen, maar ditmaal met het vooruitzicht dat de Aarde in een nieuwe omloopbaan gaat en uiteindelijk naar de vijfde dimensie. En jullie zijn hier geïncarneerd om erbij te zijn. 

Dat de Aarde deze sprong zou maken was niet duidelijk want het hoorde ook bij mijn opdracht toen ik, Kryon, hier kwam, om een komeet te vernietigen die richting Aarde onderweg was.

Het Armageddon, dat eigenlijk rond 2000 moest plaatsvinden, wat in vele geschriften van profeten is na te lezen, is niet meer geldig!

Ook als enkelen nog steeds in de oude drama’s vervlochten zijn en ervan uitgaan dat het nog gaat gebeuren, zeg ik jullie: Het gaat niet meer gebeuren!Kryon: Liefde is Licht. Jullie zijn geen vlees en bloed....... 3 september 2006 Geplaatst op 3 februari 2014

Kryon: Liefde is Licht.
Jullie zijn geen vlees en bloed.......jullie zijn gemaakt van lichtvibraties en energie.

Gechanneld door David Brown
3 september 2006 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst op 3 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier op deze winteravond bij jullie te zijn. De winter is bijna voorbij en de lente is aanstaande en daarmee komen liefde en nieuw leven en creatie – een nieuwe staat van zijn, een gevoel van verwondering en vreugde als de bloemen hun weg door de aarde beginnen te duwen en zich presenteren terwijl de vogels en de dieren hun paringcyclus beginnen. De mens is binnenin ook in synchroniciteit met zijn eigen wereld en de lente groeit in betekenis en het nieuwe begin, manifestaties, creaties en vermengingen van het mannelijke en het vrouwelijke groeien ook.....met liefde en overvloed.

Tijdens de wintertijd is dit slapende maar nu is het tijd voor een expansie naar de nieuwe wereld, een nieuwe staat van zijn, met name hier in Afrika. Afrika is het continent geweest waar dingen slapende zijn geweest en dan niet alleen in wintertijden maar levens lang. Er is in Afrika een andere energie, een ander ritme van de drums dan in de westerse wereld, de wereld van de materie. De Afrikaanse naties werden omgekocht om de manier van het Westen te volgen maar dat is niet noodzakelijkerwijs de weg voor Afrika. Maar nu is er nieuwe technologie die Afrika in staat stelt om op bepaalde gebieden een inhaalslag te maken, een nieuw begin te maken – niet alleen voor Zuid Afrika maar voor het hele continent Afrika. Deze nieuwe technologie die al jarenlang beschikbaar was werd achtergehouden door degenen die aan de macht zijn, degenen in de olie-industrie, de militaire industrie en bepaalde grote industrieën.
KRYON: Vanuit de Nu-tijd leven, handelen en scheppen. April 2008. Geplaatst: 3 mei 2014 / Barbara Bessen

KRYON: Vanuit de Nu-tijd leven, handelen en scheppen.
Barbara Bessen
April 2008. Geplaatst: 3 juni 3 april 2010 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, hartelijk welkom, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Met ware vreugde kom ik hier weer om te kijken wie zich zoeven aangesloten heeft en zin heeft in een channeling van Kryon. Of mag het misschien een onsje meer zijn?

Ik bedoel dat het tijd is om helemaal achterover te leunen, uit de dagelijkse gang van zaken te gaan en in de energie te duiken die ik meebreng, energie uit de Bron van Al Wat Is.

Ik sta direct onder de Bron en heb geen oordelen. Ik Ben wie Ik Ben, helemaal ondergedoken in de Bron-energie en schep van daaruit mijn inspiraties en ideeën voor wegen die begaan kunnen worden. Mijn dienst is, net als die van jullie, interdimensionaal.
Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 3 Barbara Bessen 3 april 2005 Geplaatst: 5 mei 2014

Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 3
Barbara Bessen
3 april 2005 in Bremen. Geplaatst: 5 mei 2014
       Vertaald uit het Duits door Henk Steur      

En dus zijn jullie nu in het gebied van de opening van de wereld, opening voor andere culturen, begrip voor andere culturen wat bijvoorbeeld in zuidelijke gebieden vaak niet het geval is.

De mensen hier openen zich gewoon meer voor andere culturen en voor begrip. Als men in Zuid-Duitse gebieden over Turkse medebewoners spreekt zijn de energieën daar gewoon anders en is er een ander begrip, de openheid is daar nog niet zo. Dat wil zeggen dat de zuidelijke gebieden zich transformeren over culturele dingen. Men hoeft ook niet per se spirituele geschriften te lezen om zich verder te ontwikkelen. Dat is een belangrijke boodschap! Het kan ook een mens zijn die zich in Berlijn of in de zuidelijke gebieden inzet voor het begrip der volkeren. Dat wil zeggen, die zich inzet voor de verschillende gasten die hier in het land zijn, die hierheen gereisd zijn om hier te werken en ooit weer naar hun vaderland terug te keren, zodat er meer begrip ontstaat.Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 4 Barbara Bessen 3 april 2005 Geplaatst: 6 mei 2014

Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 4
Barbara Bessen
3 april 2005 in Bremen. Geplaatst: 6 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

De oude zielen van Europa zijn er weer.

Jullie hebben in deze zone de mogelijkheid om jullie oude energieën en jullie kwaliteiten als oude zielen te gebruiken om Europa in haar kracht te laten komen. Europa bevat vele geestelijke coryfeeën, geestelijk sterke mensen. Er zijn hier nu ook veel oude zielen geboren die nu in hun kracht willen staan. In Londen is er de Maitreya-energie. In Londen is er een energie die Maitreya daar vertegenwoordigt. En deze energie is heel bewust hier in Europa.

Rudolf Steiner is met een groot zielsaspect in zuidelijk Frankrijk geïncarneerd en is nu bijna 30 jaar oud. Ook in die hoek zal er veel gebeuren! Stel je eens voor dat er nog meer geestelijke wezens zijn die in dit gebied in Europa zijn gestationeerd.
Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 1 - Barbara Bessen 3 april 2005 Geplaatst: 3 mei 2014


Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 1
Barbara Bessen
3 april 2005 in Bremen. Geplaatst: 3 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur


Barbara Bessen, sinds september 2002 kanaal voor het engelwezen Kryon hield in april een channeling-seminar in Bremen. Op deze dag-seminars brengt Kryon altijd enige geestleiders mee die dan ook met de aanwezigen werken. 


Het plan is om steeds een klein “Terug naar het Licht” te hebben, zoals Barbara in het begin vertelt. 

Zo kondigde zij voor deze dag aan dat Kryon Maria heeft meegebracht. In het laatste tijd doet zij steeds mee omdat Maria voor het openen van het hart staat. En zonder een geopend hart zal niets lukken. Zonder het hart te openen zullen wij er bij de ascensie zeker niet bij zijn, zegt zij.

Barbara Bessen geeft ook privésessies waarin zij degenen die bij haar komen met hun geest-leiders verbindt want er heeft in de nieuwe energie een wisseling van geest-leiders plaatsgevonden.
vrijdag 2 april 2010

KRYON: De Andere Zelven. Barbara Bessen April 2010. Geplaatst: 29 augustus 2014

KRYON:
 De Andere Zelven.
Barbara Bessen
April 2010.  Geplaatst: 29 augustus 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik verheug mij zeer om weer bewust met jullie in contact te kunnen komen.Ik zeg bewust omdat wij eigenlijk altijd met elkaar verbonden zijn. JULLIE zijn je dit echter niet bewust, jullie nemen het niet waar omdat jullie in het leven van alledag zijn verstrikt. Laten wij het zo zeggen: omdat jullie vastbesloten met het proces van bewustzijnverwijding bezig zijn is er een Groep, een instantie, een bepaalde energie, altijd bij jullie. Zij gaat niet weg omdat jullie als een hulpzoeker de armen wijd open hebben om te laten zien dat jullie ondersteuning nodig hebben. 

Deze ondersteuning wordt gegeven door een inter-dimensionaal hulpcommando dat altijd komt als een planeet ascendeert. Een van deze wezens ben ik. Kryon is mijn naam. De titel: “Magnetische Dienst”beschrijft de hoofdtaak van de Kryon-Groep; zij is de magnetische meester die altijd wordt ingezet als een planeet zijn vibraties verandert en en andere weg inslaat. Dat is onze dienst. Maar er is meer. Een daarvan is dat wij altijd aan jullie zijde zijn als jullie de ascensie plannen. Dat betekent dat niets, maar dan ook werkelijk niets ons ontgaat.


donderdag 1 april 2010

KRYON: Het aardse leven eren. April 2007. Geplaatst: 28 mei 2014 / Barbara Bessen
KRYON:  Het aardse leven eren.
Barbara Bessen
April 2007. Geplaatst: 28 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wat een vreugde om jullie hier te zien. Vragen jullie je iets af? Jullie denken: Hoe kan Kryon mij zien als ik zojuist pas heb besloten om deze tekst te lezen, eigenlijk wilde ik iets anders gaan doen. Nu lees ik dit hier en Kryon heeft het geweten en ziet mij? Onze verbinding, onze arbeid samen, is interdimensionaal. Dat is menselijk gezien niet makkelijk te begrijpen. Ik zie jullie altijd, overal en in alle tijdlijnen. En ik weet wanneer jullie deze tekst zullen lezen. Ik weet het. Jullie bevindingen met betrekking tot tijd zijn menselijk en horen bij het concept van de ervaring hier op Aarde.

Aan de andere kant van de sluier, aan mijn kant, geldt het interdimensionale concept en dat betekent dat alles tegelijkertijd gebeurt wat jullie op Aarde als na elkaar gebeurende dingen zien.
woensdag 31 maart 2010

Kryon: Verbind je met jouw genie.2. David Brown 31 maart 2007 -Geplaatst: 2 augustus 2014

Kryon:
Verbind je met jouw genie.2.
David Brown
31 maart 2007 - Wijnberg, Kaapstad
Geplaatst: 2 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Over angst praten is een stap verder gaan dan angst en naar waarheid, naar een nieuwe manier van zijn, naar een staat van Eenheid, naar een staat van het zijn van grote scheppers die hun eigen realiteit scheppen, zonder angst of oordeel omdat jullie vol liefde zijn. Jullie stromen als een rivier tussen zijn oevers. Jullie stromen vrouwelijk maar tegelijkertijd bevat deze stroom een prachtige mannelijke liefde die jullie realiteit puur manifesteert door liefde en schept een heel nieuwe wereld, een nieuw, fantastisch gezichtspunt en niemand die nee tegen jullie zegt of dat jullie alleen maar dromen omdat al jullie dromen waarheid zullen worden.

Al jullie dromen kwamen altijd uit maar vaak hadden jullie niet de moed om hen te (door)zien en je dromen te volgen tot aan de rand van de afgrond; om de bij de rand van de klif te staan en een diepe, diepe kloof of een massieve waterval te zien, diep, krachtig en hoog. Heel vaak hadden jullie niet de moed om, net zoals de waterdruppels op de hoek van de waterval, te springen. Zij hielden zich nooit in, zij gingen met de stroom mee.


KRYON: Het Angstspook. Maart 2008. Geplaatst: 31 maart 2014

KRYON: Het Angstspook.
Barbara Bessen
Maart 2008. Geplaatst: 31 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst

Allen die hier bijeen zijn willen zich openen voor deze woorden en deze Goddelijke energie. Ik opereer vanuit de Nu-tijd . Allen die bereikt (zullen) worden treffen elkaar op dit tijdspoor en duiken in de nieuwe energie. 

Het speelt geen rol wanneer dat in aardse tijd gemeten zal zijn. Of het nu maart 2008 of februari 2010 is, de energie en de kracht van het geschrevene zijn gelijk en onveranderd, geen afzwakking ervan en het wordt niet gehinderd door oude energie. De intensiteit blijft gelijk, de bijstand die gegeven wordt verandert niet, wordt niet minder en is onderbouwd met andere energieën en is geen onderwerp van tijdkwaliteit of verandering. Wees dus welkom in de energie van Kryon! Ik breng Goddelijke wijsheid, integriteit en Goddelijke waarheid met mij mee. Er is maar een waarheid. Misschien schudden jullie nu het hoofd en zeggen: “Dat kan niet, Kryon, mijn waarheid is niet die van mijn partner. Soms hebben wij daar wel eens woorden over. En de waarheid van mijn chef schijnt ook een andere te zijn. Hij denkt niet zoals ik en ik niet zoals hij. Zijn beslissingen, die ik moet uitvoeren, komen niet overeen met mijn waarheid.”

Kryon: Verbind je met jouw genie. 1. David Brown 31 maart 2007 -Geplaatst: 1 augustus 2014

Kryon:
Verbind je met jouw genie. 1.
David Brown
31 maart 2007 - Wijnberg, Kaapstad
Geplaatst: 1 augustus 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanmiddag bij jullie te zijn. Er is veel liefde en verandering in de lucht. De energie verhoogt zich, het leven verhoogt zich. Er komt een nieuwe energie aan, een energie van liefde en verandering. Een energie van het hart waar jullie steeds meer van in je hart laten druppelen en jullie hoofden zijn meer verbonden met het Goddelijke en laten een geheel andere soort energie binnen, een andere manier van leven.

Er hangt veel liefde in de lucht en wij nemen de tijd om het engelenrijk te verwelkomen in de zaal. Er zijn al vele, vele engelen in de zaal en er komen er nog veel meer. De energie die deze zaal vult wordt dik door Spirit, met liefde, dik door kans en transformatie. Er is een geheel nieuw weg voorwaarts, een nieuwe manier die naar voren komt om de energie van de mens te schonen. Degenen van jullie die deze channelings eerder hebben gelezen zou het heel duidelijk moeten zijn hoe belangrijk het is om je vader in je hoofd te hebben en je moeder in de drie lagere chakra’s.