Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 10 maart 2010

Kryon: Terreur vrijlaten. 1 / David Brown 10 maart 2004: Geplaatst: 17 april 2015

Kryon:
Terreur vrijlaten. 1
David Brown
10 maart 2004: Lakeside, Kaapstad
Geplaatst: 17 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.
Het is prachtig om jullie hier vanavond allemaal bij ons te hebben terwijl er op het moment veel boosheid en zeer turbulente energieën in de lucht hangen. Er zijn grote opwaarderingen van energie onderweg die met name te maken hebben met vrouwelijke energieën.

Duizenden jaren lang werden de vrouwelijke energieën niet met integriteit gehoord. Het vrouwelijke, het onbekende, werd gemanipuleerd en verdraaid door de machten die de planeet controleren – bijvoorbeeld de Rooms Katholieke Kerk en anderen die behoorden tot sociëteiten die grote macht hebben op de planeet. Deze krachten hebben de vrouwelijke energieën op Aarde gemanipuleerd en dit is voor de mensheid een groot verlies geweest; voor zowel mannen als vrouwen omdat zij beiden vrouwelijke energieën bevatten.

Zoals jullie in de vorige channelling hebben gehoord is er een nieuwe energie, een krachtige, vrouwelijke energie die is gebracht en veilig verankerd is in de Aarde.


Kryon: Terreur vrijlaten. 3 / David Brown 10 maart 2004 / Geplaatst: 19 april 2015

Kryon:
Terreur vrijlaten. 3
David Brown
10 maart 2004: Lakeside, Kaapstad
Geplaatst: 19 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk steur

In waarheid zullen jullie niet de realiteit manifesteren waar jullie naar zoeken want jullie innerlijk kind is niet volledig geheeld. Dit kind schept doorlopend de realiteit van het gewonde kind dat een slachtoffer van de omstandigheden is waarin het schept. Het slachtoffer heeft grote macht; er is hem grote macht gegeven en beschadigt je relatie met jezelf. Er dient veel tijd gespendeerd te worden om dit kind te helen. Er wordt heel vaak gezegd: “Ik heb dit en dat gedaan.” Maar de waarheid is dat als je niet in overvloed leeft en overvloed betekent alles wat je wenst, jouw innerlijk kind daar nog niet helemaal uit is. Pas als dit kind helemaal geheeld is, gevoed en verzorgd en in je hart geplaatst en dan pas kan je echt beginnen om de realiteit waar je echt naar op zoek bent te manifesteren en medescheppen met Spirit.

Er zijn veel mensen met geld op deze planeet maar vaak brengt geld geen geluk. Een mens met werkelijke overvloed zal geld en geluk hebben en er zal liefde en vreugde in het leven van die persoon zijn.


Kryon: Terreur vrijlaten. 2 / David Brown 10 maart 2004 Geplaatst: 18 april 2015

Kryon:
Terreur vrijlaten. 2
David Brown
10 maart 2004: Lakeside, Kaapstad
Geplaatst: 18 april 2015
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Tijdens deze boodschap zullen de mensen in deze zaal de terreur in hun eigen lichaam ervaren. Zij worden gehouden in een ruimte waarin het makkelijk is om het vrij te laten en te laten gaan en als deze energieën weggaan zal liefde de plaats innemen.

Jullie kunnen je de realiteit die terreur veroorzaakt heel goed voorstellen. Overvloed zal bijna compleet niet bestaan en jullie zullen van het ene probleem naar het andere gaan en totdat deze energie is opgelost zal niets in je leven gladjes verlopen en zal er altijd reuring zijn. Deze energie kan leiden naar gewelddadigheid, misbruik, leugens en alle andere niet-werkende praktijken.

Waar deze energie wordt gestimuleerd in je leven zullen jullie niet aanwezig zijn in je eigen lichaam. Jullie zullen niet de controle hebben over je eigen leven en niet in staat zijn om als een normaal mens te functioneren, jullie mogelijkheden om te scheppen zullen totaal onderdrukt zijn, jullie seksualiteit zal op een laag pitje staan en je ware wil om op Aarde te leven zal verdampen. Er is een vergelijk met zware depressie, zware droefheid en zware emotie, maar terwijl wij spreken wordt deze energie vrijgelaten. 


zondag 7 maart 2010

Kryon: Schoonmaken van de collectieve energieën. Jullie mogelijkheden. 7 maart 2007. Geplaatst 5 april 2014

Kryon: Schoonmaken van de collectieve energieën. Jullie mogelijkheden.

Sabine Sangitar
7 maart 2007. Geplaatst 5 april 2014 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Ik, Kryon groet jullie met de woorden OMAR TA SATT. Alweer is de groep hier bij jullie. Kryon spreekt de woorden tegen jullie die wij zo goed kennen, door het medium heen. In onmetelijke liefde, in gezelschap van de eenheid van het goddelijke, de manier waarop jullie zijn. Als jullie eens zouden weten hoe krachtig een bijeenkomst als deze kan zijn: Als de liefde en de goddelijkheid vrijuit kunnen stromen. Als deze frequenties toenemen en de engelen aan jullie voeten zitten.

Voordat Kryon met jullie gaat spreken over jullie mogelijkheden moeten wij jullie reinigen en bevrijden van de collectieve energieën die jullie, als gevoelige, lichtvolle mensen, zo graag in je opnemen.