Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 4 maart 2010

Kryon: Veranderingen. Uit het collectief breken. Lichtlichaamssymptomen. 4 maart 2009. Geplaatst 15 februari 2014

Kryon: Veranderingen. Uit het collectief breken. Lichtlichaamssymptomen.
Sabine Sangitar.
4 maart 2009. Geplaatst 15 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Ik Ben Kryon, de magnetische meester, jullie vriend. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst en ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT.

Terwijl de boodschappen van Kryon door het medium stromen bouwt zich een energieveld op van grote importantie voor ieder van jullie en voor deze periode. Jullie hebben de boodschap gekregen dat dit het jaar van verandering is, een jaar vol tegenstellingen, een jaar vol moeilijkheden.

Alweer zijn de energieën van Lady Gaia veranderd en kunnen jullie zien en voelen wat dit voor jullie betekent. Er wordt een veld geschapen, hier en nu in deze zaal, een veld vol magnetische liefdesenergie, een veld van energetische healing, een veld van reinigende energieën die naar jullie worden gebracht en die heel belangrijk voor jullie zijn.woensdag 3 maart 2010

Kryon ~ Jouw ouders vergeven. 3 maart 2005 Geplaatst 27 januari 2014

Kryon ~ Jouw ouders vergeven.
Gechanneld door David Brown
3 maart 2005: Graz, Oostenrijk
Geplaatst 27 januari 2014
Vertaald uit Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische Dienst.

Het is prachtig om vanavond bij jullie allen aanwezig te zijn in een zaal vol genezers – mensen die aan zichzelf werken op het randje van de Nieuwe Wereld. Deze nieuwe wereld staat vlak om de hoek en dat is de moeilijkheid bij emotionele heling en emotionele stabilisering. Energieën zullen in de loop der tijd snel verhogen.

Als ik zeg: “in de loop der tijd” bedoel ik binnen de komende drie tot zes maanden.

Er gebeurt veel in Europa en er zullen grote veranderingen komen. Er worden lijnen getrokken tussen de VS en Europa en de politieke situatie zal verslechteren.

Kryon: Het aanbreken van de Nieuwe Tijd 5 februari 2008: Geplaatst: 3 maart 2014

Kryon: Het aanbreken van de Nieuwe Tijd

Gechanneld door David Brown5 februari 2008: Marina da Gama, Kaapstad.
Geplaatst: 3 maart 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om jullie hier op deze warme zomeravond in februari bijeen te zien in Kaapstad in Marina da Gama en er hangt veel liefde in de lucht. Zuid Afrika verandert en verandert snel en de energieën gaan zeer, zeer snel, maar zij zijn de laatste maanden niet makkelijk om mee te werken.

Er zijn grote opwaarderingen geweest. Er komt een nieuwe regeringin Zuid Afrika, een nieuwe staat van zijn. Vele mensen zullen verrast zijn als zij zien wat er in dit land gebeurt maar er zijn grote opwaarderingen op alle niveaus van bewustzijn, in feite komen er grote veranderingen op alle niveaus van bewustzijn in Zuid Afrika. Er liggen moeilijke tijden in het verschiet voor Zuid Afrika want veranderen is nooit gemakkelijk en veel mensen genieten van de huidige status quo om vele, vele redenen. Het is moeilijk om los te laten waaraan je gewend bent, zelfs als je wordt gevraagd om een nieuw bewustzijn van liefde binnen te stappen.
Kryon: De energie van Schaamte doorbreken 3 maart 2009 Geplaatst 29 januari 2014

Kryon: De energie van Schaamte doorbreken
Gechanneld door David Brown
3 maart 2009 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst  29 januari 2014
Vertaald uit het Engels door
Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is prachtig om hier vanavond bij jullie allen te zijn in Marina da Gama want er hangt hier veel liefde en verandering in de lucht. Deze wereld is op weg om een heel, heel andere plaats te worden.

Er is een passage in jullie heilige boek, de Bijbel, die zegt: “De zachtmoedigen zullen de Aarde beërven” en dit is wat het betekent: het betekent dat elk van jullie die een moeilijk jeugd hadden, die je weg door het leven heen moesten vechten, ieder van jullie door een moeilijke jeugd en een moeilijk leven heenging, ieder van jullie die met een bepaalde energie is gekomen, een helingsenergie, binnenkort leider op deze planeet zal worden.

Er komen nieuwe golven met energie over deze Aarde en er is een wereldwijde meltdown aan de gang en die zal niet stoppen; er zal geen einde komen aan deze meltdown. Mensen in de wereld zijn gedesillusioneerd, ontevreden, ongelukkig, depressief en houden zich voor dat geld het antwoord op al hun problemen is.

maandag 1 maart 2010

Kryon: Macht der Gevoelens. Maart 2009. Geplaatst: 25 mei 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Macht der Gevoelens.
Barbara Bessen
Maart 2009. Geplaatst: 25 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Wees gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 

Welkom in de tijd van Eenheid, van de Goddelijke Waarheid, van de Vrijheid en andere prachtige attributen en erken dat de scheiding met je Goddelijkheid een illusie is.

Jullie zijn vrij, vrij van alle dingen die jullie in de ban van de dualiteit gevangen hielden, als jullie daarvoor kiezen.

Jullie reine intentie is als “Sesam open U”.  Jullie zijn de meesters van het Zijn. Niemand anders kan voor jullie bestemmen, zeggen wat julie moeten doen, noch jullie de weg versperren voor nieuwe ervaringen die zich nu openbaren.