Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 20 februari 2010

Kryon. Aansluiting op de nieuwe vibraties en de energie van de nieuwe tijd. 4 november 2009. Geplaatst 20 februari 2014

Kryon. Aansluiting op de nieuwe vibraties en de energie van de nieuwe tijd.
Sabine Sangitar
4 november 2009. Geplaatst 20 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.

Ik Ben Kryon en ik groet jullie, vrienden van het licht, lichtwerkers, pioniers van de nieuwe tijd. Ik groet jullie met de woorden OMAR TA SATT die de onmetelijke liefde in zich hebben.

Wij spreken over Gods adem. Gods adem, de Bron van goddelijkheid die alles levend houdt en alles in zichzelf draagt. Het goddelijke centrale punt straalt door de adem van God. Als wij Gods adem zeggen, noemen wij die zoals het is: het levende Merkabah van het goddelijk gedachteveld dat vibreert op een bepaald ritme, zich intrekt en weer uitbreidt.

Als de Aarde-energie zich verhoogt en de energie van de nieuwe tijd die van het duale ontmoet neemt de vibratie van het Merkabah toe. Voel als jullie diep in je ziel gaan het licht van God en daardoor de ademhaling van God die jullie in je opnemen en consequent jullie zielkern vinden. Voel, voel wie jullie nu zijn. Als God zelf snel ademt, op een ritme van de nieuw belijnde energie verandert het zogeheten tijdsysteem, het tijdritme. De energieën trillen sneller en 24 uur worden er maar 18. Voel tijdens deze rustige periode wie jullie zijn want dat is erg belangrijk bij de boodschap van vanavond want in jullie ziel, in de oorsprong van jullie goddelijke kern zijn jullie verbonden met de intentie van de onmetelijke liefde die inherent is aan de goddelijke kern en die hem uitbreidt, het licht roept en zichzelf verbindt met jullie Merkabah.woensdag 17 februari 2010

Kryon: Wat brengt het nieuwe jaar ons? Februari 2006. Geplaatst: 17 mei 2014 / Barbara Bessen

Kryon: Wat brengt het nieuwe jaar ons?
Barbara Bessen
Februari 2006. Geplaatst: 17 mei 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Ik Ben Kryon van de magnetsiche dienst, wees gegroet lieve vrienden, wees gegroet.

Heerlijk om hier weer bij te zijn en te kijken: Ik zie jullie, lieve lezers. Misschien vragen jullie je af hoe dit mogelijk is. “Hoe weet Kryon vooruit dat ik vandaag deze bladzijde lees?” Tja, lieve mensen, dat is interdimensionaliteit, dat dat is de werkwijze van de Nu-tijd. Jullie denken lineair – jullie zien gisteren, vandaag en morgen – dat zien jullie. Daarvoor zijn het potentiëlen, nietwaar? Jullie scheppen welke potentiëlen zich omzetten, welke jullie zullen leven.

Dat is jullie beslissing, jullie wil, jullie liefde voor jezelf en de Aarde. Dat is het resultaat van jullie keuze. En jullie hebben de beslissing genomen, het potentieel uitgekozen, om hier nu te zijn en de voor jullie passende potentiëlen te kiezen en dat heeft iets met hartenergie te maken.