Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 11 februari 2010

Kryon: Het proces van Gnosis. 4 maart 2008 Geplaatst 11 februari 2014

Kryon: Het proces van Gnosis.

Gechanneld door David Brown
4 maart 2008 in Marina da Gama, Kaapstad.
Geplaatst 11 februari 2014
Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur.

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is geweldig om hier vanavond weer bij jullie te zijn in Marina da Gama, in de zuidelijke buitenwijken van Kaapstad.

Er is een vreemd beeld over Zuid Afrika ontstaan; de macht faalt; groot misfunctioneren in de regering, de Rand (munteenheid van Zuid Afrika) verliest zijn waarde en er zijn vele ups en downs. Het land lijdt onder verkeerde beslissingen, een zwakke regering en corrupte beslissingen. De regering beweegt zich in het mannelijke domein en de regering van Zuid Afrika is op dit moment zwak, het is geen sterke regering en op het wereldtoneel is Zuid Afrika niet een van de sterkste en machtigste naties van deze planeet maar voor vele mensen die in Zuid Afrika leven is er een goede levensstandaard en zal dat ook zo blijven, het is feitelijk onmogelijk dat die niet gehandhaafd zal blijven.

Degenen die al hebben zullen meer ontvangen. Het staat heel duidelijk in de Bijbel: “Degenen die hebben zullen meer krijgen en degenen die niet hebben zullen minder of hetzelfde hebben.” Dit is in de basis te danken aan de energie van dankbaarheid en acceptatie. Achter rijkdom zit ook wijsheid, een wijsheid over hoe rijk te worden en hoe je machtig kunt worden en bepaalde dingen kunt bezitten, de regelaar bent over je eigen leven.

zondag 7 februari 2010

Kryon: Liefde is het antwoord.1 David Brown 7 februari 2006 Geplaatst: 3 november 2014

Kryon:
Liefde is het antwoord.1
David Brown
7 februari  2006 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 3 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het prachtig om hier vanavond in Marina da Gama te zijn.

De energieën zij heel speciaal en zij zijn de laatste maand intens geweest. Mensen worden zich bewust van liefde in hun harten en van de moeilijkheden die liefde kan brengen. Er is nu veel energie verhoogd. Jullie zullen makkelijker liefde vinden. In onze channelings zeggen wij altijd: “Liefde is de weg. Liefde is de enige weg.” Voor velen van jullie die vanavond in de zaal zitten – of die dit lezen – is liefde moeilijk te bereiken geweest. De ervaring van liefde heeft in jullie leven ontbroken. Er is een heel simpele reden voor – jullie ouders wisten niet hoe zij liefde moesten uitdrukken en ook niet de liefde die zij voor elkaar hadden.

Zij voelden schaamte, angst, boosheid en schuld – vele emoties rondom liefde. Liefde is alles en tegelijkertijd niets. De lucht die jullie inademen is liefde en jullie leven is liefde.


Kryon: Liefde is het antwoord.2 David Brown 7 februari 2006 Geplaatst: 4 november 2014

Kryon:
Liefde is het antwoord.2
David Brown
7 februari  2006 : Marina da Gama, Kaapstad
Geplaatst: 4 november 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

In feite zijn jullie en je ouders een. Jullie ouders zijn het grootste geschenk. Gebruik deze mogelijkheid om de relaties tussen je vader en moeder te bekijken. Stel je voor dat je ouders in een magische bol zitten als jullie naar hun relatie kijken. Kijk naar de gebieden in hun leven waarin zij wel of niet kunnen liefhebben. Het omgekeerde is ook waar.

Breng de energie van Moeder Maria en Christus erbij. Laat deze twee prachtige en aarde-gebonden energieën die puur zijn geschapen voor de heling van de mensheid naar je vader en moeder gaan. Laat de pijnen in je moeder en vader helen. Laat Christus en Moeder Maria hen leren het innerlijk kind in hen lief te hebben en te genezen. De zaken van je innerlijke vader en moeder zijn ook de zaken van jullie innerlijk kind.  

Als deze zaken niet worden aangepakt zullen de zaken van het innerlijk kind ook niet oplossen.


Kryon: Ware Vrouwelijkheid 4 february 2004 Geplaatst 7 februari 2014

Kryon: Ware Vrouwelijkheid
Gechanneld door David Brown
4 february 2004 : Lakeside, Kaapstad
Geplaatst 7 februari 2014
Vertaald uit het Engels door 
Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is geweldig om hier vanavond bij jullie allen te zijn – wij in de geestenwereld hebben ontzag voor jullie ervaring op Aarde. De groep van vanavond bestaat helemaal uit vrouwen; het is ook niet zomaar een bijeenkomst. Er is een nieuwe golf van vrouwelijke heling die door jullie lichaam heengaat en wordt verbonden en gemanifesteerd op deze Aarde.

Het vrouwelijke is onbekend en op vele manieren is dit hoe jullie over jezelf als vrouw op Aarde denken. Er is een groot verlies aan richting in de vrouwelijke wereld – er is een groot misverstand over de rol van de vrouw op de planeet Aarde. Zoals wij al vaak in deze channelings hebben gezegd zou een vrouw 55 % vrouwelijke en 45% mannelijke energie moeten hebben; een vrouw zou een tweedeklas man worden of een eersteklas vrouw als zij poogt te opereren in de mannelijke rol – zij zal dit alleen uit onzekerheid doen, niet uit zekerheid, binnen haar eigen vrouwelijkheid.

Een vrouw zal echt in haar kracht staan in de vrouwelijke omgeving maar kan nooit in haar kracht staan in de mannelijke omgeving. Mannelijkheid is zelfs voor de meeste mannen een moeilijk gebied om in te bewegen. Vele vrouwen leren om te bewegen in het mannelijk gebied maar als zij dat doen zullen zij zich oppervlakkig en leeg voelen.