Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 6 februari 2010

Kryon: Ware Liefde Gechanneld door David Brown 6 februari 2010. Geplaatst: 13 oktober 2014.

Kryon:
Ware Liefde
Gechanneld door David Brown
6 februari 2010. Geplaatst: 13 oktober 2014.
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is geweldig om weer hier bij jullie te zijn want er is veel veranderd sinds de laatste channeling en er hangen nog heel veel veranderingen in de lucht; want liefde en de planeet Aarde hebben nu een goed uitgangspunt. Er komen vele veranderingen en vele nieuwe energieën en jullie zullen vele energieën loslaten die jullie niet meer dienen. Jullie komen steeds dichterbij met elke dag die voorbij gaat in Zuid Afrika, niet naar 2010 en het wereldkampioenschap voetbal, maar naar een nieuwe tijd die begint in 2012. Een nieuwe tijd die is gebaseerd op de energieën van liefde.

Er zullen krachtige hiërarchieën zijn die beginnen, en al zijn begonnen, ineen te storten. Jullie zien dat in wereldwijde banksystemen, er wordt om ethiek geroepen en ethiek zal er ook komen. De bankiers zijn hier om de bevolking te dienen door geld te laten stromen waarheen het zou moeten stromen maar hun zakken delen vrolijk mee in deze vergelijking maar dit zou niet moeten zijn in de verhoudingen die zij denken nodig te hebben. Langzaam maar zeker zullen de regeringen in de wereld deze mensen die op dit hoogst avontuurlijke pad leven laten begrijpen dat zij het geld niet laten stromen naar degenen die het hebben voortgebracht. 


woensdag 3 februari 2010

Kryon ~ Een Nieuwe Wereld binnenreizen. 3 februari 2009 Geplaatst: 22 januari 2014

Kryon ~ Een Nieuwe Wereld binnenreizen.
Gechanneld door David Brown
3 februari 2009 : Marina da Gama, Kaapstad, Zuid Afrika.
Geplaatst: 22 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Het is geweldig om hier in Marina da Gama te zijn. De tijden veranderen, het lijkt erop dat de dingen in de economie steeds moeilijker worden maar een nieuwe wereld staat te wenken en bij elke geboorte is er ook pijn. Er staan vele, vele opwaarderingen te wachten, vele veranderingen; en, lieve mensen, wij brengen jullie veel liefde, vriendelijkheid, veel tederheid.

Ik Ben Kryon van de magnetische dienst en wij brengen jullie een nieuwe wereld, een wereld vol opwaarderingen, vol van opruimen, vol van puurheid. Wij zijn hier om jullie mee te nemen op een reis naar liefde, een nieuwe wereld die vlak om de hoek staat. Velen van jullie hebben al jarenlang aan jezelf gewerkt en beginnen nu de vruchten van dit innerlijk werk te plukken. 


Jullie zullen ook in staat zijn om dit te vertrouwen als jullie ergens aan gaan beginnen waar je doorheen moet; jullie kunnen je nieuwe wereld binnenstappen en vrolijk aan je volgende zaak beginnen. Jullie zullen je realiseren en herkennen dat als jullie je dingen binnenin aanpakken en hen helen en in de buitenwereld actie ondernemen, jullie wereld een heel andere plaats gaat worden.
Kryon: Onze kinderen & lach met de kleintjes 3 februari 2003 Geplaatst 22 februari 2014
Kryon: Onze kinderen & Lach met de kleintjes
Lee Carroll
3 februari 2012
Geplaatst 22 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Kryon: Onze kinderen.

Als de dag ooit zou komen waarop wij in staat zouden zijn om onszelf en onze kinderen te accepteren precies zoals zij zijn, dan denk ik dat wij dicht in de buurt zijn van het ultieme begrip van wat ‘goed’ ouderschap betekent.

Het is een deel van de mens om tekort te schieten om totaal te accepteren….en vaak te kort te schieten. Maar een van de belangrijkste geschenken die een ouder aan een kind kan geven is het unieke van het kind te accepteren.

- De wereld in de ogen van Mr. Rogers -

maandag 1 februari 2010

Kryon: De drie 7’s verbinden 3 juli 2007 (777) geplaatst 1 februari 2014

Kryon: De drie 7’s verbinden
Gechanneld door David Brown
3 juli 2007 (777): Marina da Gama, Kaapstad
 Geplaatst 1 februari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Alweer is het een prachtige avond hier in Marina da Gama en de energieën verhogen zich sneller dan ooit in de geschiedenis van de mens. Er komen nieuwe energieën aan, de een na de ander en dat betekent een heel nieuwe wereld, een heel nieuw, fantastisch gezichtspunt, een geheel nieuwe manier waarin jullie je levens kunnen leven, een energie van liefde, dit is pure liefde, een nieuwe liefde, een energie die jullie in zeer korte tijd zal brengen van het laagste niveau van bewustzijn naar het hoogste niveau.

Het mensdom wordt opgewaardeerd en doet dat ook zelf - en wel zeer snel. Deze nieuwe energieën zullen een heel nieuwe manier van denken brengen, een heel nieuwe manier van kijken naar de wereld, een wereld die jullie nog niet kunnen zien waarin het leven heel anders zal zijn. Het zal in het begin moeilijk zijn om te accepteren hoe machtig jullie echt zijn maar de waarheid is dat jullie altijd zo machtig zijn geweest, jullie hebben scheppers van licht altijd verbaasd door de menselijke conditie waarin jullie steeds weer angst schiepen, boosheid en droefenis, maar dit staat op het punt om op een zeer snelle manier te gaan veranderen.

Kryon: Boodschap voor februari 2009: Wat gebeurt er in 2009? Geplaatst: 4 april 2014

Kryon: Boodschap voor februari 2009: Wat gebeurt er in 2009?
Barbara Bessen

Geplaatst: 4 april 2014

Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Wat een heerlijke dag vandaag! Kijk uit het raam, de zon lacht! Nee? Lacht zij jullie niet toe? Zien jullie alleen wolken? Kijk dan door de wolken heen. Kijk achter de dingen die je hinderen om de Waarheid en het ware ENE te zien. Met deze verwijzing naar de gehele zienswijze wil ik vandaag onze bijeenkomst beginnen.

Een belangrijke zin voor 2009: Kijk verder dan wat je met eigen ogen ziet. Niets is wat het lijkt!” Maak het dit jaar tot jullie motto. Wij zeggen al lang dat jullie steeds sterker met een been in de dualiteit staan en met het andere been in de interdimensionale gebieden.

En dit interdimensionale standbeen dat in het onzichtbare staat, wordt steeds sterker. Niets kan jullie ontwikkeling in deze wereld van het onzichtbare tegenhouden. 2009 wordt voor alle mensen op deze planeet een jaar van beslissingen. Deze beslissingen betreffen over het algemeen het eigen, innerlijk zijn, ook als het erop lijkt dat er uiterlijke veranderingen of nieuwe wegen zijn.
KRYON: Jullie zijn een deel van de Aarde. 1 februari 2007. Geplaatst: 30 maart 2014.

KRYON: Jullie zijn een deel van de Aarde.

Barbara Bessen

1 februari 2007. Geplaatst: 30 maart 2014.
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden, wees hartelijkgegroet vanuit de binnenaarde. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst. Ik breng jullie de groeten van Gaia, dat liefdevolle wezen dat jullie als deel van haarzelf draagt. Zij ontvangt en draagt jullie in liefde en voedt jullie met al haar onderscheidenlijke energieën. Energieën die uit de Bron vandaan komen, maar voor de Harmonische Convergentie niet in volledige mate voor haar en dus ook niet voor jullie stroomden.

De Harmonische Convergentie

In het jaar 1987 was er een samenkomen van verschillende TijdSloten die interdimensionaal begrepen dienen te worden. Niet alleen dat de kwaliteit van het watermantijdperk door de afloop van de 26.000-jarige omloop sterk tegenwoordig werd, kosmische tijdeinen, die tot afronding kwamen, samenstroomden, zodat zich een bijzonder tijdvenster opende. Een venster dat er in deze vorm nog nooit was.
Kryon: Met de planeet-energieën jongleren. 1 februari 2008. Geplaatst: 7 april 2014.


Kryon: Met de planeet-energieën jongleren.
Barbara Bessen
1 februari 2008. Geplaatst: 7 april 2014.

Vertaald uit het Duits door Henk Steur


Gegroet, lieve vrienden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Ik verheug mij zeer om jullie en alle latere lezers welkom te heten. Ik ben degene die jullie als Engelwezen Kryon kennen en voelen. Ik ben mannelijk en vrouwelijk. En steeds als het nodig is verschijn ik als jullie met mij contact opnemen, in de vorm die jullie nu gebruiken. Ik ben voor vele AardeTaken met de oervrouwelijke Godsenergie verbonden die bij alle mystieke tradities zeer wel bekend is. De vrouwelijke energie is wat ik als OerScheppersKracht zou willen betitelen.

Vele oude wijzen en ingewijden wisten hoe die de vrouwelijke kracht gaat en hoe belangrijk zij is voor evenwicht en gelijkmaking, ook voor dragende structuren en hoe noodzakelijk het vrouwelijke, de geboorte, en het verzorgende voor nieuwe schepping zijn. Als jullie nieuwe ideeën in je leven willen brengen zijn daarvoor eerst gedachten en de kracht van het voorstellingvermogen nodig.