Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 2 januari 2010

Kryon –De onbegrensde potentiëlen voor 2010 Geplaatst: 8 april 2014


Kryon –De onbegrensde potentiëlen voor 2010
Barbara Bessen
Geplaatst: 8 april 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur

Gegroet, lieve vrienden! Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

 Daar zijn wij weer. Jullie hebben erop gewacht, nietwaar? Ja, soms komt het anders dan men denkt. Maar strikt genomen is de channeling al de hele tijd in de ether. 

Het was – omdat jullie menselijk dachten – voor jullie niet leesbaar. Ik ben nu zeer direct: Jullie hadden deze channeling ook zelf kunnen “downloaden”. “Hoe?” vragen jullie? Heel eenvoudig. Jullie hoefden alleen naar de stilte te gaan en je kanaal met je bewustzijn wijd open te zetten. Dat zou genoeg zijn. En dan hadden jullie natuurlijk alle verwachtingen, de angsten en vergelijkbare saboteurs, los moeten laten. Dan zou het gaan stromen. Waar ik naartoe wil is: Er is een heel bijzondere tijd aangebroken. Niet direct met het einde van de bekende kalender, maar sinds eind oktober 2009 is er iets bijzonders zichtbaar: Het halve procent van de mensheid waar ik zo vaak over heb gesproken, dat zou gaan zorgen voor de veranderingen op deze planeet, is bereikt.KRYON: De Engel die op Aarde kwam. Januari 2007. Geplaatst: 1 maart 2014KRYON: De Engel die op Aarde kwam.
Barbara Bessen 
Januari 2007. Geplaatst: 1 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur


Wees gegroet, lieve vrienden, wees hemels gegroet. Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

In diepe liefde en achting kom ik vandaag jullie veld binnen, jullie energiecirkel, in diep respect, achtend en erend, mij diep buigend voor wie jullie werkelijk zijn: Een Engel zit hier voor mij en leest deze regels. Waar en wanneer jullie ergens zijn, ik ken jullie goed en doe mijn petje af voor zoveel Kracht, Moed, Godsbewustzijn die jullie vertegenwoordigen. Jullie hebben de moed en het onwankelbare vertrouwen om deze dienst op de planeet te verrichten.


vrijdag 1 januari 2010

financiële bijdrageLieve mensen, lezers van onze blogs

Dagelijks werken wij met heel veel passie en liefde aan onze
Blogs om u van de allernieuwste channelingen en andere
belangrijke berichten te voorzien.

Als u ons werk waardeert en ons wilt ondersteunen is het
mogelijk om een energie uitwisseling te doen in de vorm van
een financiële bijdrage.

Vanzelfsprekend laten wij het aan u over hoe u dit invult,
want elk bedrag, met de juiste intentie gegeven, is voor
ons een zegen.

Wij danken u voor uw waardering
Martien & Ine van den Hurk

U kunt uw bijdrage per bank overmaken naar de
volgende rekening:

IBAN NL50 RABO 0106234137
BIC RABONL2U
t.n.v. C.M.C. van den Hurk te Geldrop
o.v.v. bijdrage website
Of u kunt uw bijdrage met PayPal overmaken
Donatie email: inevandenhurk@gmail.com
Alvast bedankt

For our foreign readers

Dear readers, every day we work with great love on our Blogs to
provide you with the latest and other important messages.
If you appreciate our work and want to support us, we ask you to support
us with an energy exchange in the form of a financial donation. Of course
we leave it up to you how you fill it in, because every given amount with
the right intention is a blessing for us.

We thank you for your appreciation

Martien & Ine van den Hurk
wakkeremensen.blogspot.nl


You can transfer your donation with PayPal, right under the Donation Heart.

Donate to: inevandenhurk@gmail.comKryon: De Verandering der Aarde............. 1 januari 2005. Geplaatst: 24 februari 2014

Kryon: De Verandering der Aarde – de Tsunamicatastrofe in Zuid-Oost Azië, Kerstmis 2004.

Barbara Bessen
1 januari 2005. Geplaatst: 24 februari 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur
                                                                                      
Lieve Kryon-vrienden.

De grond van onze huidige bijeenkomst is geen vrolijke – hoewel alle boodschappen die ik en andere Vrienden van het Licht aan jullie doorgeven altijd vol Licht en Vreugde zijn. Sta mij toe te zeggen dat ik begrijp dat jullie de actuele gebeurtenissen met droeve ogen bekijken.

Ik zie jullie angst. Ik zie jullie ontzetting, jullie onbegrip en jullie meevoelen. Alles is passend. Het is wat jullie gewoon zijn te ervaren als een gebeurtenis als deze onder jullie aandacht komt. Deze natuurramp, zoals jullie het noemen, is een van de vele incidenten die met de herstructurering van de Aarde te maken hebben. Het is momenteel voor de planeet Aarde een maatregel die genomen moet worden om zich te reinigen en te verduidelijken.

Bekijk, als jullie mijn geschriften en die van anderen hebben gelezen, deze gebeurtenissen ook met andere ogen. Aan de ene kant hebben jullie liefde en medegevoel. Kijk met liefhebbende ogen naar deze mensen die deze ervaringen doorstaan. Eer de zielen die zijn overgegaan en zend licht naar degenen die nu geen dak boven hun hoofd hebben, die gewond zijn en veel pijn hebben door degenen die uit hun leven zijn verdwenen, en met hun aardse leven verder moeten gaan.

Kryon – Boodschap voor 2009: Het jaar van het eigen Meesterschap...... 1 januari 2009. Geplaatst 28 maart 2014

Kryon – Boodschap voor 2009: Het jaar van het eigen Meesterschap, het jaar van Goddelijke Waarheid.

1 januari 2009. Geplaatst 28 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur


Gegroet, lieve vrienden, ik Ben Kryon van de magnetische dienst. 


Hoeveel jaren begeleiden wij jullie nu al? Hoeveel jaren in aardse tijd gemeten sta ik al aan jullie zijde? “Kryon, ik heb pas onlangs voor het eerst van jou gehoord en gelezen en ik ben enthousiast over jouw teksten. Zo lang is het toch nog niet?”

Oh, geliefde zuster, geliefde broeder, dat is een illusie. Ik ben al heel lang bij jullie.Ik ken jullie al vele incarnaties. Sinds het begin van de aarde-tijd zit een deel van jullie in deze sfeer. Ik kijk naar de ontwikkeling van vele mensen. Ik begroet hen als zij uit een incarnatie terugkomen en geef hen een liefdevolle omhelzing als zij weer op de drempel van de poort naar de volgende aarde-levens staan.

“Veel geluk, houd je goed en blijf op het Goddelijk pad. Maak niet teveel draaiingen die jullie je vrije wil noemen. Zoek je Goddelijke kern en laat je hierdoor leiden.” Deze laatste woorden worden misschien glimlachend uitgesproken zoals kinderen dat doen als zij de lichte vermaningen van hun ouders niet echt op zich laten inwerken.Wij willen ons even voorstellen aan jullie

Wie zijn wij?

Hallo Lieve mensen, 

Graag willen wij ons even voorstellen aan jullie.

Wij zijn Martien en Ine van den Hurk, een heel gewoon echtpaar uit het zuiden des lands. Al een groot deel van ons leven zijn wij beide erg geïnteresseerd in alles wat te maken heeft met het vinden van de juiste weg naar een gelukkiger leven.

Vele hindernissen zijn wij op ons pad tegengekomen en vele ervaringen hebben wij mogen delen met elkaar. Een ding was voor ons altijd al duidelijk, er moest meer zijn tussen hemel en aarde.

Samen zijn wij gaan zoeken naar antwoorden, en hebben veel mogen leren en lezen op het gebied van spiritualiteit, buitenaards leven, ufo’s, zelfgenezing, meditatie en gezondheid.

Enkele jaren geleden hadden wij zelfs een ervaring met UFO’s die wij konden waarnemen in onze achtertuin, we konden er zelfs mee communiceren.