De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

SEMINARS
 GENEZEN EN VERJONGEN MET DE METHODEN VAN JEZUS - Niveau 1

JEZUS' CELWERK SEMINAR - niveau 1

Door met je cellen te werken
kan in principe elk fysiek probleem worden opgelost.
Ook het verouderingsproces afremmen
en uiteindelijk zelfs compleet stoppen en verjongen.
Dit met Jezus' eigen healingmethoden
voor de Nieuwe Tijd.

 Ook van belang: de juiste voeding, beweging en het verwerken van je verdrongen emoties.

Leer verder het genezen van Moeder Aarde
o.a. door het plaatsen van lichtzuilen en het werken met haar poriën.

Naast Jezus is nu ook Maria steeds aanwezig.
Zij spreekt over Liefde en stelt een oefening voor
die toelaat om onze mannelijke en vrouwelijke kant bewust waar te nemen.
Jezus en Maria zullen nu steeds samen de seminars vormgeven
en zullen ook beiden aanwezig zijn om de deelnemers te ondersteunen.

15 en 16 september 2018

bvba tir-na-nog
Basdonkstraat 14
B-3640 Kinrooi
(Belgisch Limburg)

Afhalen mogelijk aan spoorwegstationstations Weert en Hamont
busstations Bree en Maaseik.

 De eerste stappen leert u tijdens dit twee daags seminar over celverjonging. Namelijk hoe we onze cellen zelf kunnen waarnemen, repareren, van nieuwe energie kunnen voorzien en verjongen. Jezus:  "Het lichaam veroudert omdat de cellen hun energie verliezen. Een sterke cel is als een jonge cel die geen energie verliest."

JEZUS: "In de toekomst zullen de mensen zelf bepalen hoe lang ze willen leven." Dat houdt ook in dat ieder kan kiezen hoe oud het lichaam er uitziet door het verjongen van de cellen en het controleren van de lichaamsfuncties."

Elias: Jezus doelt hier op het leven in de vijfde dimensie van bewustzijn waar de mensheid naartoe groeit. Ondertussen kunnen wel stapsgewijze het verouderingsproces vertragen en stoppen en onze cellen en het uitzien van ons lichaam verjongen.

 Jezus: "Velen denken dat ze voor elk lichamelijk probleem een passende oplossing moeten vinden. Door met de cellen te werken kan in principe elk fysiek probleem worden opgelost. Sommige mensen hebben de ervaring van het ziek zijn nog een tijdje nodig. Maar door met de ziel- en hartcel te werken kunnen de blokkades in het energiesysteem die daar mee te maken hebben worden opgeruimd."

Een ander doel van dit healing- en ascentieseminar betreft verandering. Namelijk om de grote veranderingen van de komende jaren op een constructieve manier te kunnen verwerken.

Een aspect van deze workshop is het leren werken met zegeningen. Iedere deelnemer ontvangt tevens een speciale zegening van Jezus. Hij zal gedurende twee dagen in ons midden verblijven en kijkt op een gegeven moment ieder in het hart en zal dat hart ook aanraken waardoor de grootste thema’s van ieder zichtbaar worden. Hij zal dan het thema dat zich als eerste aanbiedt omhoog halen. Hij zegent ieder die bereid is zich met dit thema te confronteren en zal ook helpen om het naar een oplossing te voeren.

We werken met de zielcel, de hart- en hersencel alsook met verschillende orgaancellen. Natuurlijk is Jezus aanwezig om ieder hierbij te ondersteunen. De persoonlijke ervaring van elke deelnemer staat voorop. Er is ook een theoretisch deel, maar alles moet voor ieder voel- en tastbaar worden. Daarom gaan we samen in diepe meditatie waardoor we in staat zijn om ons eigen lichaam te onderzoeken. Zo benaderen we onze cellen en kijken in welke toestand ze zijn. Hoe voelt de cel aan? Sterk of zwak?

We leren eerst hoe een cel met Licht kan worden bijgeladen. Dan bekijken we de celkern. Is zijn begrenzing goed zichtbaar? Mocht de kern vervagen, dan repareren en verstevigen we de wand, want we willen voorkomen dat de kern begint op te lossen. Dat gebeurt bij vele ziekten.

 Alzheimer is een goed voorbeeld. We kunnen die ziekte voorkomen of verzachten door met de hersencelkern te werken. Zoals gezegd kan dit enkel in diepe meditatie plaatsvinden. 

Eigenlijk staat de hartcel centraal, want in het hart zijn er doorgaans veel verwondingen en zit er veel pijn. Onlangs kreeg ik de taak om uit een hart drie messen te verwijderen, die er door veel lijden in andere incarnaties waren ingeplant. 

Voor het benaderen van de hersencellen gaan we steeds in een aparte meditatie, want deze cellen hebben weer andere behoeften dan bijvoorbeeld de hartcellen. Ze bevatten vaak heftige oude thema's. Dat zijn bijvoorbeeld thema's die te maken hebben met de lijn van voorouders, zoals ik dat onlangs bij mezelf ontdekte en kon oplossen. Ook ligt hier karma opgeslagen dat door het celwerk in een absoluut sterke versnelling kan worden afgewerkt. Dat betekent dat bepaalde geblokkeerde innerlijke processen op hoog tempo worden doorlopen, want deze worden zo vaak gewoon afgesneden. Dat dit geen oplossing biedt en enkel tot diepe frustratie, angst en onzekerheid leidt, moge duidelijk zijn.

Door het werk met de cellen ervaren we duidelijk dat hoe beter en sterker de cellen werken, hoe sneller innerlijke onzekerheid, angst en frustratie oplossen. Wat het karma betreft, velen dragen en dragen hun karma als een zware last. Hier is het werk met de hersencellen de oplossing. Er komt beweging in het spel. Oplossingen worden zichtbaar. Maar soms doemen ook situaties op die de oude karmische verbindingen nog eens tonen. 

 Ieder, die zich daartoe geroepen voelt, kan er nu zelf mee aan de slag.  

Jezus heeft mij gevraagd om in dit seminar over celwerk ook een ander thema in te voegen. Hij zegt hierover dat deze workshop natuurlijk over zijn genezingsmethoden met de cellen gaat maar dat er nu ook zal worden doorgegeven hoe men in de huidige tijd met succes Liefde en relatie kan leven. Lees meer hierover in mijn blog: 


 Verder: Ook Lady Gaia heeft healing nodig. We leren werken met de cellen van Moeder Aarde, met lichtzuilen en met de poriën van de aarde, zodat de energieën van de Nieuwe Tijd makkelijker door Moeder Aarde kunnen worden opgenomen. 

Deze weekend workshop (2 dagen) -  'Jezus' Celwerk - niveau 1 vindt plaats in Kinrooi, Belgisch Limburg. 

Zaterdag van 10 - 12 en van 14 - 18u.

Zondag  van 10 - 12 en van 14 - 17u. 

Locatie:

bvba tir-na-nog 

Basdonkstraat 14

B-3640 Kinrooi

Bijdrage: 250€ (Inclusief btw, exclusief overnachting en maaltijden).

Betalingsregeling mogelijk.

Overnachtingsmogelijkheden ter plaatse. Bovendien krijgt elke deelnemer een lijst toegestuurd van verdere mogelijkheden in de omgeving.

Meer informatie over het seminar:


en


Voorlopig aanmelden en een plaats reserveren voor het seminar :

mail@elias-medium.info

Voor Nederland: 06 48 58 21 68 - Voor België: +31 6 48 58 21 68