De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

SEMINARS
GENEZEN EN VERJONGEN MET DE METHODEN VAN JEZUS - Niveau 2JEZUS' CELWERK SEMINAR - niveau 2

Bij het eerste seminar gaat het uitsluitend om je zelf. We beginnen met het verkennen van de innerlijke werkelijkheid, het bewust worden en verwerken van je thema's en gaan aan de slag met de eigen cellen.


Bij het vervolgseminar duiken we veel dieper en gaan voor het bereiken van de 'IK BEN'- toestand. Dit met behulp van specifieke ademhalingsoefeningen.

 Ook gaat het in dit seminar om te leren om steeds bij jezelf te blijven. De conflicten en stress wordt niet meer naar buiten gedragen maar innerlijk verwerkt, zodat in het buiten de situatie ook kan veranderen.

Met een speciaal ritueel zal Jezus ieder helpen bij het afwerken van het belangrijkste eigen thema. Daarvoor wordt zijn licht via mijn hand in ieders hart gelegd.

Verder voegen we een nieuwe dimensie toe aan het werken met de eigen cellen. We gaan ook hier dieper en houden ons intensief bezig met het waarnemen van de toestand van de cellen en leggen in elke cel de kwaliteit, die nodig is. 

We oefenen om nieuwe ademhalingstechnieken te combineren met affirmaties en een oefening om het licht van het derde oog waar te nemen of hoe we ons hele energieveld kunnen repareren. We gaan verder aan de slag met onze chakra’s door in elk centrum nieuwe kwaliteiten toe te voegen en we gaan natuurlijk een aantal cellen, waarmee we nog niet hebben gewerkt, repareren, van nieuwe energie voorzien en verjongen. Aan de orde komen o.a. andere hersencellen (ook die met het gehoor te maken hebben), vetcellen (vermageren?), haarcellen (grijzend haar voorkomen of het haar van nieuwe energie en leven voorzien?)

We leren hoe we omgaan met tumorcellen of hoe we de seksuele energie nieuwe impulsen kunnen geven. Ook houden we ons bezig met het waarnemen waar bepaalde thema's zich in het lichaam manifesteren. Wat doen we met de druk of pijn in het lichaam? Hoe kunnen we het best met de desbetreffende lichaamscellen werken?

 Verder gaan we weer met lichtzuilen aan de slag en leren een heel nieuwe manier van healing van Moeder Aarde door de energiepieken rondom de aarde te egaliseren.

Ook het werk met de hypofyse, het Goddelijk orgaan, gaat een stuk dieper. We leren hoe we het kanaal tussen deze klier en de Bron kunnen verbreden en van nieuwe energie kunnen vooorzien.

Voor het eerst gaan we het geleerde met de cellen ook toepassen op anderen. In het vorige seminar hebben we elkaar al onze zegen gegeven, nu volgt de volgende stap en gaan we waarnemen wat de cellen van anderen nodig hebben en zullen daarin ook kunnen voorzien. Deze oefening verschilt in feite weinig met wat we hebben kunnen waarnemen en doen tijdens de oefening met het zegenen.

De Geestelijke Wereld vindt dit een heel belangrijk onderdeel van de workshop en de energie van Jezus en van de groep zal ieder daarbij ondersteunen. Voor sommigen zal dat een eerste stap betekenen op weg om de eigen genezingscapaciteiten te ontwikkelen. Misschien zit het 'genezen' van anderen ook als taak op je weg. Zo ja, dan zul je dat tijdens het seminar ook voelen. Velen zullen de energie van het weekend mee naar huis nemen en het nog een hele tijd nadien kunnen voelen.
  
24 en 25 november 2018


Basdonkstraat 14

B-3640 Kinrooi

(Belgisch Limburg)

  Bijdrage250€ (Inclusief btw, exclusief overnachting en maaltijden).

Betalingsregeling mogelijk.

Shuttle mogelijk vanaf en naar spoorwegstationstation Weert 
en busstation Bree.
Bijdrage: 16€ heen en terug voor Weert, gedeeld door aantal reizigers
en 8€ heen en terug voor Bree, gedeeld door aantal reizigers.

Overnachting ter plaatse mogelijk

Voor andere overnachtingsmogelijkheden in de omgeving 
krijgt elke deelnemer een lijst.

 Aanmelden:
 +31 6 48 58 21 68