De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

INFO

22 Oktober 2018:

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben is onze nieuwsbrief weer geactiveerd en kunt u zich weer inschrijven, mocht u dat nog niet gedaan hebben.

14 september 2016:
De Gadged om de nieuwsbrief te ontvangen
blijkt momenteel niet goed te functioneren.
Onze excuses daarvoor.

16 september 2016;
De nieuwsbrief werkt weer normaal.

17 oktober 2016
De gadget voor de nieuwsbrief blijkt werderom niet goed te werken waardoor mensen geen nieuwsbrief ontvangen, en genoodzaakt zijn de berichten via het blog te volgen. Onze excuses voor dit ongemak.

Nieuw bericht: 5 juni 2017

Sinds vandaag is de regel "Meer Lezen" niet meer zichtbaar onder de artikelen die wij geplaatst hebben op wakkeremensen en Gezond Ontwaken, ook de berichten die wij nieuw plaatsen kunnen daarom maar half gelezen worden. Wat de reden is voor deze vervelende situatie weten wij ook niet, daar moeten we nog achter zien te komen.

Wij zullen tijdelijk de berichten in zijn geheel plaatsen, zonder af te breken.
Helaas kost dit wat scrolwerk voor de lezers, onze excuses voor het ongemak.

6 juni 2017
Probleem "meer lezen" opgelost