De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

LEZINGEN

Lezing dr. Eltjo Haselhoff – 1 december 2018
Zaterdagmiddag 1 december a.s. kun je een lezing bijwonen in Breda, georganiseerd door Studium Generale.Eltjo Haselhoff is Dr. Ir. in de natuurkunde. Hij heeft een vijftal wereldwijde patenten en is auteur van vele wetenschappelijke publicaties en boeken, waaronder enkele hoog gewaardeerde boeken over graancirkels in verschillende talen. Lees hier meer over deze interessante lezing.

Tickets bestellen? Dat kan ook via


Uitnodiging voor een gechannelde Lezing met als onderwerp

“Verbonden Leven aan de vooravond van de Grote Transitie”
op  Zondagmiddag 16 December 2018

Deze zomer kreeg ik kosmisch beelden en tekst aangereikt over de Grote Transitie (zie mijn blog) en werd mij gevraagd om hierover een lezing/channeling te geven in deze decembermaand.

Wat betekent: Leven in (bewuste of onbewuste ) verbinding, terwijl er zoveel gaande is ?

Wat gebeurt er dan innerlijk met ons mensen en…. hoe diep kunnen we ons bewust worden van onszelf daarin en wat we als mens doen of juist laten ?

“Veelal denkt de mens er niet bewust aan, maar de energetische verbindingsdraden gaan ZOVEEL VERDER dan u kunt benoemen..

Deze verbondenheid brengt u op zoveel meer levensvelden dan u zich realiseert, u bent vaak onbewust veel werkzamer, energetisch gesproken….

Bewustwording over dit onderwerp is cruciaal  aan de vooravond van de grote Transitie… “

Hoe kun je als  mens dit enorme energieveld  bewust gebruiken en  ons realiseren wat we zijn en welk een Krachtveld en vermogen we vertegenwoordigen? Als co-creators  .. wat betekent dat dan ??

Berry Vincenta zal, net als in de voorgaande jaren, hierover een diepgaande, inspirerende Channeling  geven…. waarin we weer diep met elkaar aanwezig zullen zijn en samenwerken vanuit een bewust Hart ...

Tevens zal ze na de pauze jullie persoonlijke vragen graag  beantwoorden!

We hopen jullie weer in grote getale te mogen ontvangen, Welkom!

Waar?: "Het Zwarte Kerkje",Zuidervaart 20-22, 1846 LJ Zuidschermer ( vlakbij Alkmaar)

 

Tijd: Zondag 16 December 13.30-16.00 uur

Aanmelding: Verplicht  ivm beperkte ruimte  via email:

Kosten: Donatie is zeer welkom

In diepe Liefdevolle  Hartverbinding ,
Berry Vincenta  en Jenny