Gods liefde - wat jullie altijd al hebben geweten, dat diep binnenin jullie zelf is - omhult alle levende wezens in Zijn goddelijke omhelzing. Nu zijn jullie op het punt om de realiteit te ervaren van dat meest verfijnde gevoel dat jullie erfenis, jullie goddelijke voorrecht en jullie geboorterecht is. Het is liefdevol voor jullie bereid en in een toestand van absolute perfectie in de zekere wetenschap dat jullie zouden terugkeren om het op te eisen, en dat het klaar zou zijn voor jullie op het afgesproken moment.

SAUL

LEZINGEN
David Icke, 25 november a.s. in Maastricht
13 November 2017

 

Op 25 november a.s. is David Icke in Nederland voor zijn laatste 12 uur durende  ‘wake up – speech’.

Deze vindt plaats in MECC Maastricht.
Adres: Forum 100, 6229 GV Maastricht,

Kaarten kun je bestellen via deze link

Voor degenen die het interview met David Icke hebben gemist of nog eens willen zien, die dat interview hier op de site van DVM-TV. (NL ondertiteld)
De Sumerische Kleitabletten

Een spannende thema-middag over onze Galactische voorouders en onze cosmische connectie... Zondag a.s. in het Graancirkel Centrum te Deventer.

Meld je wel even aan, het aantal plaatsen is beperkt!

De eerst volgende keer vindt plaats op
zondag 26 november.

Het thema is:
DE SUMERISCHE KLEITABLETTEN: ANUNNAKI EN DE MENS

Wat zeggen de oudste geschriften op aarde (de enige echte oer-brontekst dus!) over de schepping van de mens, de rol en de aard van de Goden, de reden van hun komst naar onze planeet en hun herkomst? De Sumerische kleitabletten zijn vele malen ouder dan alle andere geschriften. Ze vertellen ons de mooiste verhalen over de oorsprong van de mens, de eerste nederzettingen en hun relatie tot de Goden.

Schriftgeleerden als Z. Sitchin spendeerden hun hele leven aan de ontcijfering ervan. Inzicht in de inhoud ervan geeft ons inzicht in onze oorsprong, onze 'roots' en onze relatie tot de sterren.

Wil je alles weten over dit onderwerp?

Kom dan op zondagmiddag 26 november naar het Graancirkel Centrum in Deventer.

(Bergweidedijk 2, voor een routebeschrijving klik hier).

We beginnen om 13.30 uur en gaan door tot ongeveer 17.00 uur.
Entree: 35 euro inclusief hapjes en drankjes

Meer lezen >>>