De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

LEZINGEN
Openingsdag seizoen Koffiemet. “Welkom in het tijdperk van de mens en digitale technologie”

Hoe gaan wij hiermee om en wat laat het ons zien?
Sprekers; Yfke Laanstra en Li An Phoa

Een pure belevingsdag met Yfke Laanstra auteur van “Bits, Bites en Bewustzijn” .  Haar passie bevindt zich op het snijvlak van bewustzijn, computertechnolgie en menselijk potentieel.

Li An Phoa, gepassioneerd systeemdenker en nomadisch docente. Li An heeft in het kader van haar project Drinkeable Rivers; Indicators for Healthy Living van mei tot en met begin juli gewandeld van af de bron van de Maas in Frankrijk tot de uitmonding in de zee in Rotterdam. Tijdens deze wandeling heeft zij aandacht gevraagd voor de rivieren. Hoe kan het dat in minder dan 70 jaar wij niet meer kunnen drinken uit de rivieren en dat het leven in de rivieren zo is verminderd. Hoe belangrijk is onze verbinding met water (gezond water)?

Twee bijzondere sprekers.


De voetafdruk van de mens, wat is dat en schetst het Antropoceen een negatief beeld of  helpt het ons om bewust te worden van wie wij zijn?

Een belevingsdag in een mooie omgeving waar ook een uitstapje zal worden gemaakt met een wandeling in het nabij gelegen Wisentbos onder leiding van Li An.

Locatie; Hofzaal Warmonderhof (opleidingsinstituut voor Biologische en Dynamische                                         Landbouw)
  Adres; Wisentweg 10, 8251 PC Dronten

  Voor meer informatie en aanmelden; www.koffiemet.com
  Contact; info@koffiemet.com