De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

EVENEMENTENThe Bigger Picture Event is een special event als nooit tevoren. Bij dit event komen alle aspecten waarvan men denkt dat het op zich staat juist bij elkaar en laat zien dat deze aspecten juist verweven zijn met elkaar.

Wetenschap, buitenaards, Lifestyle & Welzijn en Spiritualisme!https://www.thebiggerpictureev.com/so/4MKPDk-M?cid=b5ff7700-a57b-48a0-a614-b0c2088cc6a8&region=638a3267-8a8c-463f-b304-3a98500141de#/main

Steve en Barbara komen naar Nederland!
(kan je geloven dat het 5 jaar geleden is? Jullie zijn ons knuffels
verschuldigd en we komen ze ophalen!)
  
Dierbare lichtwerkers,

We zijn zo enthousiast om aan te kondigen dat Steve en Barbara Rother in Egmond aan Zee zullen zijn, van 8-11 september 2018, met twee gloednieuwe en transformerende seminars.

Met de snelle veranderingen op Aarde en binnen het menselijk collectief, Laten Steve & Barbara, op verzoek van de groep, de engelachtige oproep klinken voor de Familie van Bekrachtiging om samen te komen.

Ze zullen twee baanbrekende persoonlijke evenementen presenteren die jullie niet willen missen!
  

8 september 2018
Evolutie in Bioluminescentie 

Nederland, 8 september 2018


Locatie:
Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee
Adres: Zeeweg 2 

1931 VL 

Egmond aan Zee 

Telefoon: +31 (0) 72 750 2000Tijdens dit eendaagse evenement zal de groep ons op de hoogte houden van wat er nu gebeurt in onze evolutie als mens en hoe het iedereen op aarde beïnvloedt. Ze zullen de attributen introduceren van de Nieuwe Menselijke Soorten die elk deel van onze wereld doordringen. Ze zullen praten over de Family of Empowerment, hun missie en de baan die voor ons ligt om de spanningen veroorzaakt door deze veranderingen te verzachten. Ze willen dat we leren hoe we deze nieuwe eigenschappen in onszelf kunnen dragen.

****************************
  


9-11 september 2018
E-family-missie: leren om morfogeen licht te worden.Nederland, 9-11 september 2018


Locatie:

Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee 

Adres: Zeeweg 2 

1931 VL 

Egmond aan Zee 

Telefoon: +31 (0) 72 750 2000


Tijdens dit driedaagse evenement zal de groep ons laten zien wat er op het spel staat voor planeet Aarde en de mensheid als we acclimatiseren aan de nieuwe attributen van de 5 de Dimensionale realiteit. Terwijl de Aarde haar laatste stadium begint, is de Familie van Bekrachtiging gekomen om in een nieuwe hogere werkelijkheid te stappen en dan de deur open te houden voor hen die willen volgen. Voor veel Family of E-mensen is dit het belangrijkste zielscontract dat je hebt gesloten toen je ermee instemde om in dit leven te incarneren. Dit is een zeer krachtige en zeer speciale training voor degenen die klaar zijn om aan het proces te beginnen.

***********************

"Terwijl de Aarde aan haar laatste stadium begint, is de Familie van Bekrachtiging gekomen om in een hogere realiteit te stappen, en dan de deur open te houden voor diegenen die willen volgen. Voor veel Familie van E mensen is dit het belangrijkste zielscontract dat je maakte toen je ermee instemde om te incarneren in dit leven. Dit is een zeer krachtige en diep speciale training voor degenen die klaar zijn om aan het proces te beginnen.

De groep zal verschillende live-channelingen presenteren en jullie zullen anderen ontmoeten en delen die een soortgelijke richting in het leven gaan. Jullie zijn niet alleen. Veel van het werk zal worden gedaan in kleine, intieme groepen die zijn ontworpen om je verborgen gaven naar voren te brengen. Jullie zullen merken dat jullie innerlijke student en leraar te voorschijn komt als we de gaven van een krachtige samenleving ontdekken. De groep biedt ook een tijd om vragen rechtstreeks tijdens het channelen aan hen te stellen.

Elke dag wordt afgesloten met een unieke Spirit Seed-impressie gepresenteerd tijdens een live channeling om jullie evolutionaire proces te versnellen, escalerend naar de Nieuwe Menselijke Soorten.

De groep vertelt het verhaal van de familie van E en de rol die zij zullen spelen in de komende veranderingen. De laatste dag zal zich richten op het worden van een ambassadeur van licht door effectieve bekrachtigingstechnieken rechtstreeks uit de groep te leren. "

Registreer nu! De ruimte is beperkt.

We hebben hieronder een handige directe link verstrekt, met onze gegarandeerde gereduceerde kamerprijs voor het online boeken van uw accommodatie.

Directe Hotellink voor het boeken van uw kamer

Registratie:  om PayPal of een creditcard te gebruiken, klikt u op de onderstaande link om alleen online naar de registratie voor het seminar te gaan.Voor bankoverschrijvingen dient u hier rechtstreeks contact op te nemen met onze lokale host Marjan.

Voor meer informatie, Bezoek alstublieft...We hopen jullie daar te zien!

Espavo!

Steve en Barbara

en het Espavo, Paths2Empowerment Team.


  
Bron van Informatie:Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl