De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

EVENEMENTEN----------------------------- PERSBERICHT -------------------------------

Een nieuw level van bewustzijn, we willen het allemaal

Tetsiea Blijham brengt honderden mensen bij elkaar via events, webinars en haar Healing Cards

Honderden mensen uit binnen- en buitenland komen naar de events van Tetsiea Blijham. Om gelijkgestemden te ontmoeten. Om te leren om in hun eigen licht en kracht te gaan staan. Om de boodschappen te horen die Tetsiea mag doorgeven vanuit de Kosmos... Spiritualiteit is duidelijk meer dan de kleine praktijkruimtes in kamertjes achteraf, zoals we er zo'n tien jaar geleden over dachten. Steeds meer mensen vinden elkaar op grootschalige evenementen, zoals die van Tetsiea. “We willen met z’n allen een nieuw level van bewustzijn bereiken.”


Over Tetsiea

Tetsiea Blijham ontvangt al vijftien jaar boodschappen vanuit de kosmos. Boodschappen die haar helpen om andere mensen te helpen, om zichzelf in hun licht en hun kracht te zetten. Via webinars, (online)trainingen en live events heeft zij al duizenden mensen geleerd om zich te ontwikkelen en de beste versie van zichzelf te leven.

Inmiddels wordt Tetsiea steeds bekender in haar eigen land en verder. Zo stond zij pas nog met een treffend portret in Spiritueel Maandblad ParaVisie, komt er in december een kaartendek - 'De Lichtmeesters Healing Cards'- uit van haar hand en kunnen we vanaf januari 2019 ook al haar eerste boek in de winkels verwachten. Daarnaast wordt ze geïnterviewd voor podcasts en spreekt ze als gastspreker op events van collega’s.

De Lichtmeesters Healing Cards


‘De Lichtmeesters Healing Cards’ is een bijzonder kaartendek met door Tetsiea Blijham doorgegeven boodschappen van de Lichtmeesters – de Aartsengelen en Verheven Meesters.
Met deze kaartenset laten de Lichtmeesters jou je Licht en je Kracht ontdekken. Je kunt hun boodschappen gebruiken voor dagelijks inzicht, healing, bij het maken van belangrijke keuzes en om je te leren afstemmen op de Goddelijke Leiding.


Van het kaartendek van Tetsiea zijn al meer dan 350 exemplaren in de voorverkoop aangeschaft. En dat terwijl ze pas vanaf 3 december verkrijgbaar zullen zijn.

Kom ook naar het Healing Cards Event in Doorn

Ter ere van het prachtige kaartendek en bovendien omdat er steeds meer vraag blijkt te zijn voor de Healing Events van Tetsiea, organiseren we op zondag 2 december een bijzonder evenement in Doorn. In de ochtend zal er een gezamenlijke excursie plaatsvinden naar een krachtplek in de  krachtige natuur en ’s middags is het Healing Cards Event plaats op het Landgoed Zonheuvel.

Tijdens dit event zullen er niet alleen krachtige en helende boodschappen doorgegeven worden, maar leer je ook meteen te werken met de nieuwe kaarten. Alle deelnemers zullen zich met de kosmos en met elkaar verbinden. Iets waar volgens Tetsiea veel behoefte aan is in deze tijd. Er worden dan ook weer honderden mensen verwacht op deze eerste zondag van december. En ze hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: leven in Licht en Kracht.

Voor meer informatie en tickets kun je terecht op www.crystalvisions.eu.