De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 4 december 2018

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 11 “Het Optillen van de Sluier” geplaatst: 4 december 2018


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 11 “Het Optillen van de Sluier”
geplaatst: 4 december 2018 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Hebben jullie gefaald, Lichtwerkers?

Vele mensen vertellen jullie dat jullie hebben gefaald, Lichtwerkers! Zij zullen jullie vertellen dat jullie verschillende kruisingen op weg hebben gemist en dat Spirit de dienstregeling heeft veranderd alsof wij de leiding hadden. Wij hebben niet de leiding…..die hebben jullie!

Zij zullen jullie vertellen dat de dingen achteruit zijn gegaan en dat een eeuwenoud energetisch tijdraam van verlichting ook is verdwenen. Dat is niet zo! Het is spectaculaire informatie om jullie op te winden en het is gewoon niet waar.

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal