De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 2 december 2018

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞ Jullie creaties ∞ Donderdag 29 November 2018 / Daniel Scranton


De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad
∞ Jullie creaties ∞
Donderdag 29 November 2018 / Daniel Scranton


"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om verbinding te maken met jullie allemaal.

We zijn gefascineerd door jullie projecten. We praten vaak met jullie over ontspannen, ontvangen en voelen, maar we bespreken zelden met jullie hoe geboeid we zijn met de acties die jullie ondernemen en over de creativiteit die jullie bezitten en tentoonstellen voor iedereen in het collectief en daarbuiten. We zien jullie graag te midden van een van deze creatieve inspanningen. We houden ervan om de energie te voelen die jullie in je creaties inbrengen, en we houden ervan om de schoonheid, de vindingrijkheid en het delen te zien.

We zijn enorme fans van de mensheid. Het vermogen dat jullie bezitten om grondstoffen te gebruiken die jullie ter beschikking staan daar op Aarde om ze samen te voegen op een manier die nog nooit eerder is gebeurt, verdient erkenning. Jullie verdienen allemaal om heel trots te zijn op alles wat jullie doen. Elk nummer, elk gedicht, elke roman, elk filmscript, elk schilderij, elk beeldhouwwerk en elk huis dat jullie bouwen verdient het om gevierd te worden. Jullie verdienen het om gevierd te worden voor alles wat jullie doen.


Nu willen we ook dat jullie erkennen dat jullie de inspiratie van een hogere plaats ontvangen. En wij proberen geen eer te halen voor jullie creaties, omdat jullie nog steeds degenen moeten zijn die deze grondstoffen bij elkaar zoeken en de nodige acties ondernemen om zo'n schoonheden te creëren. We willen echter ook dat jullie erkennen dat er in alles co-creatie is, en we willen dat jullie weten dat er zoveel meer voor jullie is om te downloaden.

Er zijn nog veel meer samenwerkingen voor jullie. Dit is een heel goede zaak. Het is goed voor jullie om te weten dat jullie je ideeën, je inspiraties en je projecten hebben gechanneld. En wanneer er meer wezens worden binnengelaten om te helpen en te inspireren, bedenk dan wat er kan worden bereikt in dit wonderbaarlijk diverse sterrenstelsel van ons. Het is letterlijk ondenkbaar.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om contact met je te maken.'vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien