De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 6 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 december 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
5 december 2018/ via Shelley Young


Als je een rechte lijn wilt trekken, is het belangrijkste om jouw doelwit in het oog te houden. Door dit te doen, zullen alle systemen van jouw lichaam samenwerken om samen te werken om die uiteindelijke bestemming te bereiken. Er is geen echte gedachte betrokken bij de beweging zelf, eerder, is het een daad van geloof en vertrouwen dat allen zullen samenkomen en hun individuele werk doen om het te laten gebeuren. Je kiest het doel en gaat naar de actie van ontplooiing om het te bereiken. Je kunt onderweg een aanpassing of twee maken maar je zult je doelwit op een vrij directe manier bereiken.

Hetzelfde is het met jouw manifestaties. Kies de essentie van wat je wilt ervaren en laat alle systemen samenkomen om je daar naartoe te leiden. Je hoeft niet te weten wat elke afzonderlijke stap is, de stroom wordt geactiveerd en vindt de weg. Het is jouw taak om je simpelweg door je focus te laten leiden, wat jouw zegening is van voortzetting, en jezelf niet te overtuigen met de hoe's en waarom's. Dat is de specialiteit van Het Universum en het is onze grootste dienstbaarheid en vreugde om het allemaal voor jou te orkestreren.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl