De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 6 november 2018

Eerst ben je de leerling. Voor je meester erin wordt. / 4 november 2018 / Luc van Ewijk


Eerst ben je de leerling. Voor je meester erin wordt.
4 november 2018 / Luc van Ewijk

Eerst de theorie voor de praktijk. Eerst ontdek je jouw waarheid stap voor stap. Je wordt hongerig naar jouw doelen. Soms wat te. 

Het draait allemaal om de balans. Zonder dat is je creatie zo wankel als wat. Je hebt rust nodig voor de actie. 

Water bij het vuur. Zodat jezelf niet verbrand. Heerlijk tot jezelf komen. Genieten met jezelf dat is het belangrijkste. Daar komt zelfliefde uit. 

Niet afhankelijk van relaties buiten jezelf. Omdat je jezelf liefde geeft. Dat is ontwaken.
Natuurlijk zijn we nooit bij de top. Omdat er altijd wel wat bij kan. We kunnen altijd nog een level omhoog. 

Het is zaak om naar jezelf te luisteren. De ene dag kus je de hemel. En de andere dag kus je de grond. Omdat je moe bent en niks uit de voeten komt. 

Niet erg. De energieën stromen als een gek. Zie je zelf als een radio. Je ontvangt meer naar mate je lichter wordt. Je bent nog gevoeliger. En het is heerlijk. Geniet ervan en wees niet zo streng.