De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 23 november 2018

Een gechannelde Lezing: “Verbonden Leven aan de vooravond van de Grote Transitie” op Zondagmiddag 16 December 2018 / door Berry Vincenta


Uitnodiging voor een gechannelde Lezing met als onderwerp
“Verbonden Leven aan de vooravond van de Grote Transitie”
op  Zondagmiddag 16 December 2018
door Berry Vincenta

Deze zomer kreeg ik kosmisch beelden en tekst aangereikt over de Grote Transitie (zie mijn blog) en werd mij gevraagd om hierover een lezing/channeling te geven in deze decembermaand.

Wat betekent: Leven in (bewuste of onbewuste) verbinding, terwijl er zoveel gaande is?

Wat gebeurt er dan innerlijk met ons mensen en…. hoe diep kunnen we ons bewust worden van onszelf daarin en wat we als mens doen of juist laten?

“Veelal denkt de mens er niet bewust aan, maar de energetische verbindingsdraden gaan ZOVEEL VERDER dan u kunt benoemen..

Deze verbondenheid brengt u op zoveel meer levensvelden dan u zich realiseert, u bent vaak onbewust veel werkzamer, energetisch gesproken….


Bewustwording over dit onderwerp is cruciaal aan de vooravond van de grote Transitie… “


Hoe kun je als mens dit enorme energieveld bewust gebruiken en ons realiseren wat we zijn en welk een Krachtveld en vermogen we vertegenwoordigen? Als co-creators .. wat betekent dat dan??

Meer lezen >>>