donderdag 8 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 7 november 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 november 2018/ via Shelley Young


Zoveel verlichte menselijke wezens zijn er op de planeet met dienstbaarheid overeenkomsten om energetisch ondersteunend te zijn. Voor velen van jullie geldt, hoe chaotischer het collectief wordt, hoe meer je ertoe wordt aangetrokken heel stil te worden en tijd door te brengen in je eigen ruimte.

Dit betekent niet dat je in een andere langdurige fase van eenzaamheid gaat. Het betekent gewoon dat de beste manier waarop je de ruimte kunt helpen en vasthouden voor jezelf en voor anderen die niet in staat zijn geweest hun weg te vinden om het voor zichzelf te creëren, je terugtrekken in je eigen tempel is, met andere woorden, om van je beste energetische dienstbaarheid te zijn.

Dit is een automatisch reactie waar je naar verschuift om energie te verankeren en balans in het collectief te ondersteunen. Als de energieën eenmaal zijn opgelost, zul je opnieuw op zoek gaan naar jouw nieuwe avonturen.


Jouw dienstbaarheid aan jezelf, aan anderen en jouw planeet zal altijd elementen van eb en vloed bevatten, perfect ontworpen om aan de behoeften van iedereen te voldoen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl