dinsdag 6 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 november 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
5 november 2018/ via Shelley Young


Velen van jullie staan ​​klaar om grote veranderingen in je leven door te maken en verwachten je direct te verplaatsen van waar jullie zijn naar jullie eindresultaat. Afhankelijk van hoe groot de verandering van omstandigheden is die jullie van plan zijn te maken, kan de vibrationele sprong te groot zijn om alles in één stap te doen. Dat is waar stapstenen binnenkomen.

Jullie zullen heel waarschijnlijk gaan merken dat er kleine veranderingen in jullie bewustzijn komen die niet jullie einddoel zijn. Dit zijn zegeningen van de stroom van ontvouwing, ontworpen om jullie vooruit te bewegen op een manier die veel comfortabeler voor jullie is. Zie deze alsjeblieft voor wat ze zijn! Zeg geen nee tegen hen, want ze zullen onderweg een groot doel dienen.

Dierbaren, alstublieft weet dat het ontvouwen is ontworpen met jullie succes en het comfort in gedachten. Heb vertrouwen in de stroom. Vertrouwen. Weet dat grote veranderingen gebeuren één Nu moment tegelijk. Omarm dat grote transformerende verandering allemaal tegelijk kunnen gebeuren, maar vaker wel dan niet jullie transformatie in vergrotende stappen komt. Het is allemaal prachtig en het maakt allemaal deel uit van ondersteunende beweging die volkomen logisch is als je er achteraf op terugkijkt.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien