De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 6 november 2018

Opleiding Trainer Schumann Resonantie deel 2 op 10 en 11 november 2018 / team Anton Teuben

Opleiding Trainer Schumann Resonantie op 10 en 11 november 2018 
team Anton Teuben

Heb je de cursus Schumann Resonantie gevolgd, kun je de Schumann Resonantie integreren en zou je dit graag aan anderen willen leren? Meld je dan aan voor de opleiding tot Trainer Schumann Resonantie. Het Schumann Instituut is op zoek naar trainers die deze kennis mee helpen verspreiden ten goede aan de 

Inhoud: In deze dagen wordt dieper ingegaan op de achtergrondinformatie en alle kennis die voorhanden is. Ook zullen er praktische vaardigheden aan bod komen. Na deze training kun je Anton Teuben assisteren bij één van zijn cursussen om op die manier ook ervaring op te doen.

Na het volgen van Level I kun je door naar Level II.
Trainer Schumann Resonantie Level II

Duur: 2 dagen
Datum: 10 en 11 november 2018
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: Landgoed AlGoed, Burg. Stroinkstraat 411, 7547 RH Enschede (route: https://www.landgoedalgoed.nl/contact/adres)
Kosten: €125,00

Meld je hier aan voor de opleiding Trainer Schumann Resonantie: