De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 12 oktober 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap/ 11 oktober 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
11 oktober 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, door een corridor van transformatie komen zoals jullie de afgelopen maanden hebben ervaren, lijkt alsof je een steen in een glas bent. Het is erg intens als je erin zit en het kan moeilijk zijn om je te oriënteren of een goed beeld te krijgen van hoe dingen eruit zullen zien als je klaar bent. Maar wanneer jullie tevoorschijn komen, zijn jullie prachtig gepolijst als nooit tevoren. Jullie ruwe randen zijn verwijderd en jullie voelen je vloeiender en comfortabeler.

Dit wordt weerspiegeld in hoe jullie je voelen over jullie persoonlijke wonden, problemen en uitdagingen waar jullie al heel lang mee bezig zijn om ze te helen. Jullie zullen merken dat je minder aan hen denkt, en wanneer jullie dat doen, zullen ze simpelweg niet de energetische lading hebben die ze ooit hebben gehad. Ze drijven niet langer jullie ervaringen aan, maar eerder een deel van jullie verleden.

Deze veranderingen zullen subtiel zijn. Het kan zelfs zijn dat je het in eerste instantie niet eens merkt. Maar naarmate jullie verder gaan, zullen jullie je beginnen met je bewust te worden van dat de ruwheid van het verleden verdwijnt, vervangen door de ware schoonheid van jullie zijnheid dat er doorheen schijnt. Het is altijd een gezegende tijd wanneer jullie je de vruchten van jullie arbeid realiseren en jullie nieuwe energetische toestand volledig erkennen en omarmen.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl