De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 14 september 2018

Time Bender, de man die kwam om de Aarde te redden, een boek van Tijn Touber – 8e hoofdstuk HIDDEN HAND


Time Bender, de man die kwam om de Aarde te redden, een boek van Tijn Touber – 8e hoofdstuk

8. HIDDEN HAND

‘In our time this search for extraterrestrial life will eventually change our laws, our religions, our philosophies, our arts, our recreations, as well as our sciences. Space, the mirror, waits for life to come look for itself there.’
Ray Bradbury, auteur, scriptschrijver.

Vier weken na mijn ontmoeting met Alloya word ik uitgenodigd om een meditatietraining te geven bij een bedrijf dat Hidden Hands heet. Het bedrijf bestaat uit een wereldwijd netwerk dat infrastructuur creëert op plekken die door oorlogen of natuurrampen zijn verwoest. Het bedrijf is gehuisvest in een van grote glazen torens die aan de Amsterdamse Zuidas staan.

Wanneer ik het gebouw betreed, krijg ik direct een naar gevoel. Er klopt iets niet. Het gebouw voelt verlaten. Ik kijk om mij heen en zie dat het inderdaad verlaten is. Geen planten, geen mensen, geen koffiemachines, geen toiletten. Alleen maar een enorme lege marmeren hal.
‘Kan ik u helpen?’

Ik schrik en draai me vliegensvlug om. Daar staat een streng kijkende dame van ergens in de zestig.

‘Goedemorgen mevrouw, ik ben hier voor de meditatietraining.’

‘Neem de lift en ga naar de bovenste verdieping.’

Op weg omhoog ervaar ik een ander soort rilling. Het is hartstikke koud in de lift en hoe hoger ik kom, hoe kouder het wordt. Als de lift stopt en de deuren openschuiven, zie ik een immense kantoorruimte voor me met ramen aan alle zijden. Aan de andere kant van de ruimte zit een man achter een ouderwets bureau. Ik herken hem onmiddellijk. Het is dezelfde man die mij vroeg om zijn foto te nemen op landgoed Elswout. Hij kijkt me aan met donkere ogen. Zijn stem is bevelend.

Meer lezen >>>