zondag 5 augustus 2018

Live Kryon Channeling: Portland / 1 juli 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 5 augustus 2018

Live Kryon Channeling:
Portland
 1 juli 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 5  augustus 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Er is hier zoveel heiligheid, heelheid, en die wordt voortgebracht door de intenties van de mensen in de stoelen. Steeds als een mens samenkomt met een ander en zegt: “Ik ben hier met een bepaalde reden: Ik wil meer weten” is dit heel normaal. Ik heb enkele wilde verhalen gehoord over dingen die mijn begrip te boven gaan en die mijn leven zouden kunnen veranderen door dingen te verhogen, daar houd ik van, daarom zit ik in deze stoel.” Dit schept een veld van zichzelf. Misschien zijn er mensen onder jullie die dit voelen en misschien zelfs vanmorgen al voelden toen jullie in de bossen liepen. Vanwege het aantal mensen hier is er een veld dat vol intentie is dat zo heilig en zo prachtig is en het wordt gezien. Oh het wordt gezien!

Jullie hebben misschien de stelling gehoord dat als een aantal mensen bijeen komt er verhoogde mogelijkheden en kracht zijn, maar ook licht zelf. De intentie waarover wij spreken schept een veld van licht. Of jullie het weten of niet, maar bewustzijn is heden ten dage werkelijk een onderdeel van de studie natuurkunde. Is het teveel voor jullie om je voor te stellen dat intentie als multidimensionaal gezien kan worden, zelfs een kleur kan hebben?

Mijn lieve mensen, jullie zijn heel aantrekkelijk als jullie hier zijn met een intentie als deze. Er zijn verschillende soorten intenties, zelfs hier in de zaal onder de luisteraars. Is het zomaar intentie of ga je echt luisteren? Er is een intentie die alles wil kennen dat er wordt gezegd. Ik wil meer weten Kryon, want alles wat jij hebt gezegd is gebeurd en uitgekomen of gaat uitkomen, en ik wil meer weten. Tussen deze beide intenties in zijn er vele soorten. Lieve mensen, zij zijn allemaal gepast. Degene die alleen maar wil komen kijken doet dit uit vrije wil. Jullie kunnen kijken, vertrekken en nooit meer terugkomen. Maar in dat moment waarop je even keek, keek je in het veld en zag het idee dat je geheiligd bent. Maar degenen die hier zijn en willen kennen wat hier is en wat er komt zullen genieten van de boodschap die vanavond komt. Wij hebben jullie in de vorige channeling verteld dat de titel zou zijn: Wie denken jullie dat jullie zijn? Wel, dit is een uitdrukking die mensen vaak gebruiken als een aanval. (Kryon lacht) Maar de vraag in de zin van vanavond is reëel. De reden waarom deze vraag nu wordt gesteld, de reden….jullie zullen dit direct zien, want “Wie denken jullie dat jullie zijn” vormt alles dat er gaat komen. Alles!