zondag 5 augustus 2018

Heavenletter 6394: Wees de Waarheid van Julliezelf zoals Ik Zeg dat Jullie Zijn 29 juli 2018


Brief uit de Hemel
Wees de Waarheid van Julliezelf zoals Ik Zeg dat Jullie Zijn
29 juli 2018


God zei:

Geliefden, tot in jullie kern, moeten jullie trouw blijven aan jullie hart. Het heeft geen zin om jullie hart in een toestand van onzekerheid te houden. Jullie begrijpen dat de waarheid over jullie naar buiten moet komen. Jullie worden bekend met jullie zelf. Er kan niet langer sprake zijn van inbreuken op wat nu bekend is.

Jullie hebt julliezelf misschien al geruime tijd verborgen gehouden. Jullie hebben je voor jullie Zelf verborgen gehouden, alsof jullie je gebonden moeten houden aan dat wat jullie eens hebben aangehangen, alsof jullie je loyaliteit te danken hebben aan jullie fictieve verleden.

Jullie worden beter in het herkennen van jullie ware aard. Jullie gaan julliezelf niet langer voor de gek houden dat jullie een vertrapt personage zijn wanneer jullie een wonder van wonderen zijn, gewoon zoals jullie zijn. Jullie uitvlucht was om julliezelf te associëren met minder dan de waarheid, alsof jullie jezelf minder groots zouden moeten maken - alsof jullie echt niet magnifiek zouden kunnen zijn. Jullie hebben goed werk gedaan door julliezelf voor niets te ontkennen. De waarheid is voldoende reden om jullie Zelf te herkennen.


Het is te laat om julliezelf als goddelijk te verklaren. Nu hier, voor eens en altijd, wordt er door God gesproken. Ik, God, heb jou (jullie, Mij Zelf) waardig gevonden en ik sta erop te verklaren Onze Waarde als Één. Ik, God, heb dit gezworen vóór de hele congregatie van de Aarde. Jullie kunnen je nu niet eruit draaien van Onze Waarde als Één.

De waarheid begint voor jullie te dagen. De zon daagt altijd. Dit is geen verwaandheid. Dit is waarheid erkennen. De waarheid kan niet langer worden verborgen. Eindelijk is het aan jullie om de waarheid opnieuw in te zetten voor eens en altijd. Wees niet verlegen om jullie oneindige glorie te onthullen.

Jullie zijn Mijn trots en vreugde. Terwijl jullie jullieZelf onthullen, onthullen jullie Mij. Ik moet gekend worden en jullie ook. Geen gemaskerd bal meer om naar toe te gaan, Geliefde. Ik wil er niet over horen.

Vanaf nu is de waarheid rechts en links bekend.

Soms heb Ik Mij afgevraagd hoe jullie zo lang zijn weggekomen met deze vermomming, zoals jullie hebben. Het zou makkelijker voor jullie zijn om de schone lei te onthullen dan om jullie vermomming op te lappen. Het is gemakkelijker om ware kleuren te dragen dan om jullie minder voor te doen. Ja, nu komen jullie in het licht van de wonderbaarlijkheid die jullie altijd verborgen hebben gehouden voor het geval jullie zou worden ontdekt. Niet langer zijn jullie er om jullie Zelf verborgen te houden in het volle zicht.

Laten we bij het begin beginnen. Eerst werd een baby geboren en de hele wereld vierde de geboorte van de baby en de magiërs kwamen, of de geboorte werd op verschillende manieren gevierd in andere landen en misschien op andere momenten. Zo begon een viering van de geboorte van de volledige gezegende Eenheid.

Jullie worden bekend om de vreugdevolheid die jullie echt zijn, er valt niet over te onderhandelen.

Luister, de herautengelen zingen. Geheiligd Zij Jullie naam waar de herautengelen voor zingen voor de zuivere vreugde ervan.

Jullie beginnen Eenheid door te krijgen. Hoog tijd zeg Ik. Tijd is dat niet, maar wonderbaarlijkheid is en jullie zijn wonderbaarlijkheid. Ik verklaar dit in Mijn Naam en in die van jullie. Jullie bewaren niet langer geheimen – zelfs niet over julliezelf. Integendeel, jullie herkennen alles. Nu komen we aan het einde van geheimen en elke gelegenheid om te beweren dat jij/jullie of iemand anders minder is dan zeg Ik, jullie zijn. Kunnen jullie geloven dat jullie ooit probeerden om te doen dat jullie Eenheid weg was? Geen onwaarheden, doofpotaffaires meer. De waarheid wordt over de hele wereld vanaf de bergtoppen verklaard voor de zuivere waarheid en liefde van de Opperste Eenheid.

Dag na dag schijnt de waarheid, schijnt de zon en harten omcirkelen de wereld in vreugde voor iedereen om deel te nemen aan een koninklijke picknick. Iedereen is uitgenodigd. Allen worden gevraagd om RSVP (répondez s’il vous plait) te doen. Allen worden gevraagd om te accepteren en ze moeten allemaal aanwezig zijn! Ere zij God in de hoge!

Vertaald door: Anja