De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

woensdag 8 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 7 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 Augustus 2018 / via Shelley Young


Het is een grote zegen dat jullie toegang hebben tot zoveel informatie. Dit maakt een versnelde groei en uitbreiding mogelijk voor velen van jullie, omdat jullie zoveel kennis binnen handbereik hebben. Dit draagt in grote mate bij aan jullie verlichtingsproces en het ontwaken van de planeet.

En toch, met zoveel informatie zullen er veel verschillende stemmen, meningen en perspectieven zijn. Het kan chaotisch lijken als er veel tegenstrijdige informatie wordt gepresenteerd. Hoewel we begrijpen dat het overweldigend kan lijken, is dit ook een geweldig geschenk voor jullie, want het maakt het voor jullie noodzakelijk om je onderscheidingsvermogen aan te scherpen, om binnenin te verbinden om te zien wat resoneert, om te nemen wat bij je past en gewoon de rest achter te laten, en om tenslotte te weten welk het grootste pad is om te volgen, is het pad geleid door je eigen wijsheid en hart.

Dus rust in kalmte met het geluid en vind de stilte binnenin. De vele, vele opties die jullie aangeboden worden, laten jullie je eigen waarheid ontdekken als nooit tevoren en dat, Dierbaren, is bekrachtiging.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl