De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 4 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 3 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
3 Augustus 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, de elementen van geloof en vertrouwen, wanneer ze samen worden gebruikt, creëren acceptatie en toelaten. Acceptatie en toestaan creëren vrede en geduld. Zoveel van jullie hebben de wens om minder weerstand en meer vrede in je leven te ervaren. We stellen voor dat je de fundamentele energieën begrijpt die essentieel zijn voor die elementen en je eerst daarop focussen, wat de deur opent naar wat je zoekt. Simpel gesteld, het verdiepen van je geloof en vertrouwen en vrede en geduld zullen vanzelfsprekend volgen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl