De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 3 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 2 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
2 Augustus 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, overgave is het beginpunt van de stroming en een activering, zo je wilt, van je gidsen en helpers en de energetische ondersteuning van Het Universum. Het laat jullie intentie zien om in de voorwaartse beweging te stappen. Zich overgeven en dan niet bereid zijn om te veranderen lijkt veel op het plaatsen van een bestemming in jullie gps, waarna jullie vervolgens je auto nooit in beweging te brengen.

Begrijp dat overgave de eerste stap is. Bereid zijn om geleid te worden, het pad te volgen dat zich dan ontvouwt, is de actie fase waaraan jullie moeten deelnemen. Wees niet bang om een ​​verkeerde richting te kiezen, want de stroming zal jullie omhoog brengen en jullie leiden naar waar je ziel wenst te zijn.  Jullie kunnen het niet verkeerd krijgen.


De laatste stap is om je lang genoeg vast te houden aan die overgegeven, ondersteunde beweging met jouw vertrouwen om tastbare resultaten te ervaren. Begrijp dat de meeste vooruitgang plaatsvindt achter de schermen wanneer er niets lijkt te gebeuren. Gebruik jullie geloof en vertrouwen om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Geef feedback door middel van je dankbaarheid.

Dit is het hoger vibrerende besturingssysteem waarmee jullie allemaal bekend zullen raken terwijl jullie verder gaan op je reis naar verlichting. Dit zijn de essentiële gereedschappen voor krachtige co-creatie waar je naar op zoek waren en ze zijn precies daar voor jou, gewoon wachtend op jou om ze op te pikken en de magie te ontdekken die ze jou kunnen brengen. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien