De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 2 augustus 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 1 Augustus 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
1 Augustus 2018 / via Shelley Young


We willen je eraan herinneren dat jouw stroming een stuurwiel heeft. Het wordt dankbaarheid genoemd. Wanneer energieën bijzonder intens zijn, kan het gemakkelijk zijn om gefocust te raken op jouw ongerief en vergeet je de zeer belangrijke tool van dankbaarheid te gebruiken, waardoor je helemaal uit controle kunt raken.

Wanneer je ervoor kiest om te zien wat voor jou werkt, stap je niet alleen terug naar co-creatie door het geven van vitale feedback aan het Universum, je schakelt ook om van weerstand naar acceptatie, wat onmiddellijk meer comfort en vrede creëert in je huidige moment. Je zult er versteld van staan te ontdekken hoeveel een eenvoudig, oprecht dankgebed de ziel kan kalmeren.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl