De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 27 juli 2018

Vanavond 27 juli: meditaties bij de Volle Maansverduistering – NL tijd 21.30 uur / Door eventnl



Door eventnl

We Love Mass Meditation heeft de onderstaande post gepubliceerd: het beschrijft een aantal gezamenlijke meditaties die in de middag en de avond van 27 juli - de dag van de volledige Volle Maansverduistering - kunnen worden gedaan om onszelf en de planeet te genezen. Er is eerst een beschrijving van de energieën rondom deze maansverduistering, waaronder uitleg van Untwine. Vervolgens een beschrijving van de verschillende meditaties en links naar geleide audio's.

Vandaag is de tweede volledige maansverduistering van 2018, na die in januari. Dit zal de eerste centrale maansverduistering zijn sinds 15 juni 2011. Aangezien het zal plaatsvinden nabij 'apogee' (red: het verst weg van de Aarde), zal deze verduistering ook de langste volledige maansverduistering zijn in de 21e eeuw. Dit gehele verduistering zal vier uur duren, waarbij het zwaartepunt ongeveer 103 minuten zal duren.




De volledige maansverduistering zal zichtbaar zijn in grote delen van Australië, Azië, Afrika, Europa en Zuid-Amerika.


Je kunt een korte vooruitblik zien van de komende maansverduistering in de volgende


Volledige maansverduisteringen worden soms ook Bloedmanen genoemd door de roodoranje gloed die de Maan krijgt tijdens de verduistering, wat het gevolg is van Rayleigh verspreiding (hetzelfde effect dat ervoor zorgt dat zonsondergangen rood zijn) en de lichtbreking van dat licht door de atmosfeer van de Aarde in zijn 'umbra' (schaduw).


Echter, bij deze gelegenheid zal de Maan niet het enige 'rode' hemellichaam zijn in onze luchten. Deze verduistering zal plaatsvinden in dezelfde nacht dat de Aarde passeert tussen de Zon en Mars, die Mars tegenover in onze lucht plaatst. In een van de prachtige toevallen van de lucht vindt de Mars oppositie ook op 27 juli plaats. Dit zal de beste Mars oppositie zijn sinds 2003. Mars kan makkelijk worden gezien met het blote oog, als het weer het toelaat, en zal heel helder en rood blijven gedurende juli en augustus 2018.



Volgens Untwine gaat deze volledige Maansverduistering over "genezing van het Goddelijke Mannelijke. De meeste mannelijke planeten in ons zonnestelsel zijn retrogade, wat betekent dat dit de tijd is voor review, naar binnen kijken en schoning. Mars, de planeet van mannelijke actie en instandhouding is ook retrogade, dat is waarom het langzaam terugwaarts in onze lucht lijkt te bewegen, en terwijl het dit doet gaat het naar conjunctie met Lilith, de Kosmische Baarmoeder, symboliserend dat het mannelijke zichzelf herziet, loslaat, schoont, en teruggaat naar verbinding met de Goddelijke Moeder. Wij hebben ook Chiron de herschepper genezingsplaneet die net het teken van Mars - Ram binnenging, een aspect van Mars makend, dus het thema is heel duidelijk.".


"Het vrouwelijke is het meest onderdrukt op deze planeet en hier is veel over gepraat. Tegelijkertijd lijkt het dat de meeste mensen niet echt hebben gereflecteerd op wat mannelijke energie werkelijk is."

"Mannelijke energie is de creatieve impuls van Goddelijke Wil. Het is hier niet alleen om te beschermen tegen slechte dingen. Het is de vreedzame belichaming van de impuls om Goddelijk Doel te creëren en manifesteren."

 

"Mars en mannelijke energie gaat over hoe wij beweren wie wij zijn in de wereld, voor zowel mannen als vrouwen. Dit wordt vaak schaduwachtig en verstoord, competitief en onzeker."

Untwine vermeldt ook dat "een aspect van Mars op deze planeet is de verstoring van zijn energie, geassocieerd met oorlog.".


Daarom is deze verduistering met andere planetaire uitlijningen een goed moment om "de oorlog te halen uit het mannelijke" binnenin ons allemaal, de agressie vrijlaten en de trauma's, om alle ervaringen uit het verleden los te laten toen wij niet voor onszelf konden opkomen of het niet deden, het loslaten van onderdrukte energie. Leer om vreedzaam voor jezelf te spreken, een ander zijn Vrije Wil te respecteren, nog steeds in vereniging met de Goddelijke Moeders Gratie en Zorg voor elkaar.




In samenwerking met Untwine bieden wij drie meditaties om de energieën van de langste Maansverduistering van de eeuw te verankeren en om balans en vrede energieën te verankeren in het planetaire raster, en ook om te helpen met het innerlijke huwelijk.

Maansverduistering Ascentie Meditatie (aan het begin van de maansverduistering)

Je kunt hier de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone checken:


En het aftellen naar deze meditatie aan het begin van deze maansverduistering:


Wij zullen deze meditatie doen aan het begin van de volledige maansverduistering op 27 juli om 7:30 pm UTC. NL: 21.30 uur

Friday
July 27

09:30 am
HAST
Honolulu
12:30 pm
PDT
Los Angeles
01:30 pm
MDT
Denver
02:30 pm
CDT
Chicago
03:30 pm
EDT
New York
04:30 pm
BRT
Rio de Janeiro
07:30 pm
UTC
Reykjavik
08:30 pm
BST
London
09:30 pm
CEST
Berlin
09:30 pm
EET
Cairo
10:30 pm
MSK
Moscow
Saturday
July 28

02:30 am
ICT
Bangkok
03:30 am
CST
Taipei
04:30 am
JST
Tokyo
05:30 am
AEST
Sydney
07:30 am
NZST
Auckland

Hier is de Facebook post voor deze meditatie:


Hier vind je de geleide audio afspeellijst:



Dit zijn de instructies:

1.Gebruik jouw eigen techniek om jezelf in een ontspannen staat te brengen.

2.Richt je intentie erop om deze meditatie te gebruiken als een middel om het proces van bevrijding en genezing voor de planeet Aarde en de mensheid te versnellen en om het Licht van de Godin op Aarde te verankeren.

3.Visualiseer een kolom van diamant Licht met regenboogreflectie die komt van de Galactische Centrale Zon, dan door alle wezens van Licht binnen ons zonnestelsel gaat en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst uit het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en verder omhoog in de lucht naar alle wezens van Licht in ons zonnestelsel en onze galaxy. Je zit nu in twee kolommen van Licht, het Licht dat zowel omhoog als naar beneden stroomt, tegelijkertijd. Houdt deze kolommen van Licht gedurende een paar minuten actief.

4.Doe het volgende verzoek in de naam van jouw Hogere Zelf: Namens mijn Hogere Zelf verklaar ik de intentie om alle onvolkomenheden, programma's, projecties te schonen en om alle trucs, beloftes, contracten en toezeggingen - die niet mijn hoogste goed dienen - op alle niveaus en alle tijdlijnen los te koppelen. Ik roep de Violette Vlam van St. Germain en het Witte Vuur van AN aan om ons en de Aarde te helpen met de verwijdering van alle energieën die nog steeds niet van het Licht zijn, destructieve technologieën, entiteiten en wapens op de fysieke, plasma, etherische en astrale lagen.

(red. eventnl: kijk hier voor meer informatie over het Violette Vuur en het Witte Vuur - onder het kopje "zelfhulpmeditaties en protocollen")

5.Wij roepen ons innerlijk Water aan: Mijn innerlijk Water, wordt een met jouw oorspronkelijke puurheid en vrijheid, was alle zware energieën, blokkades en stagnaties weg, zodat ik een meer harmonieuze stroom van de goddelijke stroom kan terugkrijgen. Ik roep de Maangodin aan om mij te helpen bij het proces van het reinigen van mijn lichaam, mijn bewustzijn en mijn Wezen, en om onze geliefde planeet te helpen. Oorspronkelijke Bron Schepper, alsjeblieft hef mij op!

6.Visualiseer nu een kolom van roze Godinnenlicht dat jou omhult en de gehele planeet. Blijf een paar minuten in dit licht. Visualiseer dan de schitterende aanwezigheid van de godin die afdaalt in deze kolom van Licht, jou inspireert om meer liefdevol te zijn. Visualiseer dat de Godin de minds en harten van alle mensen wereldwijd geneest, Visualiseer dan dat deze Godinnenenergie een roze ei om jou heen vormt, en om jouw geliefden en de gehele planeet Aarde.

7.Visualiseer dat het energieraster van de Aarde sprankelt met dit roze Godinnenlicht en haar kwaliteiten, en alle Godinnenvortexen op Aarde activeert.

8.Visualiseer nu dat de houders van Cintamani op de oppervlakte van de planeet regenboog Godinnenlicht verankeren in het Cintamani energieraster, harmoniserend, uitlijnend en het synchroniserend met het oude Atlantische energieraster en de planetaire leylijnen. Visualiseer Pure Bron Energie die in alle planetaire rasters verankert en in kernmaalstromen, die stabiliteit brengt en harmonie, pure Liefde en Vreugde naar de planeet.

9.Visualiseer dat jouw bewustzijn en het bewustzijn van de mensheid ontwaakt, verder uitbreidt. Visualiseer het balanceren van het mannelijke-vrouwelijke principe in jezelf. Visualiseer dat jij jezelf samenbrengt met jouw tweelingvlam, zielsverwanten, zielfamilies, spirituele gidsen en geavanceerd bewustzijn. Visualiseer dat zij met jou werken aan gezamenlijke projecten, nieuwe schone technologieën gebruiken met de hulp van de ruimtegemeenschap. Visualiseer dat iedereen leeft overeenkomstig zijn eigen wensen in overeenstemming met kosmische wetten.

10.Visualiseer dat de Event plaatsvindt op de beste manier voor iedereen. Visualiseer de Liefdevolle Wezens van de Galactische Confederatie van Licht die het constructieve Licht sturen, het verankeren door de kern van de planeet en het spiralen naar elk Wezen op Aarde.

De Godin wil ascentie en er zal ascentie zijn! Overwinning van het Licht!

Meditatie voor het verankeren van balans en vrede energieën in het planetaire raster (Maansverduistering meditatie)

Wij zullen deze meditatie van Untwine doen op het exacte moment van de maximum maansverduistering op 27 juli om 8:21 pm UTC. NL: 22.21 uur

Friday
July 27

10:21 am
HAST
Honolulu
01:21 pm
PDT
Los Angeles
02:21 pm
MDT
Denver
03:21 pm
CDT
Chicago
04:21 pm
EDT
New York
05:21 pm
BRT
Rio de Janeiro
08:21 pm
UTC
Reykjavik
09:21 pm
BST
London
10:21 pm
CEST
Berlin
10:21 pm
EET
Cairo
11:21 pm
MSK
Moscow
Saturday
July 28

03:21 am
ICT
Bangkok
04:21 am
CST
Taipei
05:21 am
JST
Tokyo
06:21 am
AEST
Sydney
08:21 am
NZST
Auckland

Hier kun jij de tijd van de meditatie voor jouw tijdzone checken:


Facebook voor deze meditatie:


Geleide audio afspeellijst:


Hier zijn de instructies:

1.Maak het jezelf comfortabel en ontspan jezelf voor een paar momenten, verbind je met jouw IK BEN aanwezigheid, Hogere Zelf.

2.Verbind je met Licht en Opgestegen Wezens om met jou te zijn in deze meditatie en met jou verbonden met een straal van Licht die gaat naar jouw Ziel Ster Chakra.

3.Visualiseer een kolom van briljant wit Licht die komt van de Galactische Centrale Zon, door de Zon, de verduisterde Maan, planeten Mars, Jupiter en Chariklo, en dan door jouw lichaam naar het centrum van de Aarde. Visualiseer een andere kolom van Licht die oprijst uit het centrum van de Aarde, dan omhoog door jouw lichaam en door de planeten terug naar de Galactische Centrale Zon.

4.Verbind je met de Goddelijke Mannelijke Wezens: Ashtar, Archangel Michael, El Morya en anderen en visualiseer hun Blauwe Vlam die jouw gehele wezen omhult, jou kracht geeft en goddelijk doel van jouw IK BEN aanwezigheid. Sta toe dat deze Blauwe Vlam alle negatieve energieën en associaties transmuteert met het mannelijke binnenin jou en om de ware Aanwezigheid van de Goddelijke Mannelijke van jouw IK BEN aanwezigheid te verankeren. Visualiseer dat deze Blauwe Vlam zich verspreidt rondom het planetaire raster, mannen en vrouwen inspireert om alle trauma's, agressie en neigingen voor oorlog los te laten, en visualiseer dat zij zich herverbinden met hun ware Liefdevolle Zelven en hun ware Goddelijke Doel.

5.Verbind je met de Goddelijke Moeder, de Godinnen, en visualiseer dat hun zachtroze Licht zich verspreidt rondom jouw energieveld en in het planetaire raster, herverbindend en jou verwelkomend en alle andere vrouwen en mannen rondom de planeet, terug in de energie van Zorg, Compassie, helpend bij genezing en het ons mogelijk makend om de Goddelijke Liefde te voelen van de IK BEN aanwezigheid, Vrede brengend op Aarde.
De Godin wil Vrede en er zal Vrede zijn!

Daarna kun je ook doen de volgende

Meditatie voor innerlijk Huwelijk 

Facebook voor deze meditatie:



Friday
July 27

10:37 am
HAST
Honolulu
01:37 pm
PDT
Los Angeles
02:37 pm
MDT
Denver
03:37 pm
CDT
Chicago
04:37 pm
EDT
New York
05:37 pm
BRT
Rio de Janeiro
08:37 pm
UTC
Reykjavik
09:37 pm
BST
London
10:37 pm
CEST
Berlin
10:37 pm
EET
Cairo
11:37 pm
MSK
Moscow
Saturday
July 28

03:37 am
ICT
Bangkok
04:37 am
CST
Taipei
05:37 am
JST
Tokyo
06:37 am
AEST
Sydney
08:37 am
NZST
Auckland

Geleide audio afspeellijst:


Hier zijn de instructies:

1.Ontspan je voor een paar moment en verbind je met jouw IK BEN aanwezigheid, jouw Hogere Zelf.

2.Visualiseer de God- en Godinnenaanwezigheid boven jouw hoofd. Visualiseer dat zij jouw lichaam binnengaan, de God aan jouw rechterkant en de Godin aan jouw linkerkant. Visualiseer dat zij elkaar omhelzen en dat het centrum van hun omhelzing, het punt van vereniging tussen hen, jouw eigen Centrale Kanaal is, naar beneden gaand langs jouw wervelkolom van jouw Ziel Ster Chakra naar jouw Aarde Ster Chakra. Visualiseer dat dit Centrale Kanaal zich vult met briljant wit Licht.

3.Visualiseer dat jouw IK BEN aanwezigheid een projectie van de aanwezigheid van jouw tweelingvlam doorstuurt door jouw Ziel Ster Chakra in een vorm van briljant Wit Licht, staand voor jou. Visualiseer stralen van briljant Wit Licht die uitstralen van elk van jullie harten, jouw derde oog chakra en jouw seksuele organen en gezamenlijk elkaars harten, derde oog chakra, en seksuele organen binnengaan. Visualiseer dan en voel dat jouw tweelingvlam jou omhelst, jullie chakra's worden een terwijl jouw innerlijke mannelijke en vrouwelijke aanwezigheid volledig balanceert, integreert en verenigt. Visualiseer dan het Witte Vuur van AN samen met het parelachtige Witte Licht van de godin White Tara, die jullie beiden omhelst en de grenzen tussen jullie oplost, volledig de aanwezigheid van jouw tweelingvlam verankert in jouw energieveld.

De Godin wil Eenheid en er zal Eenheid zijn!

Regelmatige maandelijkse Volle Maan Meditatie

Om de energieën voor de volledige maansverduistering meditaties voor te bereiden, kun je ook meedoen met onze regelmatige maandelijkse Volle Maan Meditatie om 2:45 PM UTC - NL: 16.45 uur - Nu dus ook op 27 juli.

Hier vind je de audio's voor de Volle Maan Meditatie:


Als jij je daartoe geleid voelt kun je ook meedoen met de dagelijkse Godin meditatie om 2:30 PM UTC, NL: 16.30 uur om de Godinnenenergieën in het planetaire energieraster te verankeren.


Healing op afstand met opgestegen meesters en stellaire genezende stralen op 26 en 27 juli

Je kunt ook meedoen met deze healing op afstand om de mensen rondom de aarde te helpen om hun innerlijk wezen en mind te genezen, georganiseerd door de International Golden Age Group en Prepare For Change Japan. Dit is een geschenk aan iedereen en gratis.



Er zullen sessies zijn op 26 en 27 juli.

red. eventnl: het is nu al de 27e dus ik geef alleen die tijd weer: NL: van 16.00-16.30 uur

Overwinning van het Licht!

-------------------------------------------------------
Over dit blog:

We Love Mass Meditation organiseert massa meditaties om te helpen om zo snel mogelijk planetaire bevrijding te bereiken, zo soepel als mogelijk.

Doe alsjeblieft met ons mee met de dagelijkse Breakthrough Meditation at 2 PM UTC en Emergency Meditation at 3 PM UTC elke dag, NL: resp. 16.00 uur en 17.00 uur


Wij organiseren ook verschillende massa meditaties regelmatig voor verschillende doelen. Zij kunnen in deze link worden gevonden:


Wij verstrekken ook nood financieel support aan Lichtwerkers rondom de wereld. Voel je alsjeblieft vrij om regelmatige of eenmalige bijdragen te geven, zie de link hieronder:


Help ons alsjeblieft voor een soepele overgang in planetaire bevrijding in het Hoogste Licht.

Vertaald door Veronica