De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 10 juli 2018

Marshmallow Boodschap: Uit Kryon Live Channeling “Het Veld. Deel 1” / 2 juli 2016 / geplaatst: 10 juli 2018


Marshmallow Boodschap:
Uit Kryon Live Channeling “Het Veld. Deel 1”
2 juli 2016 / geplaatst: 10 juli 2018 
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Affirmaties

Jaren en Jaren geleden, in een oudere energie, werd Kryon gevraagd: “Is het nodig om hardop affirmaties uit te spreken, of kunnen wij hen in onszelf uitspreken?” Het antwoord was: “Zeg hen binnenin, omdat het geen verschil uitmaakt.” Nu, in deze verhoogde energie, verander ik mijn verhaal. In deze nieuwe energie is Het Veld toegenomen. Het is meer beschikbaar om te synchroniseren, te verstrengelen, dan ooit tevoren. Het is er klaar voor om dingen voor jullie samen te voegen, situationeel, biologisch en bewust. Het is er klaar voor om jullie voor te stellen aan jullie Hoger Zelf op een manier die jullie in het verleden alleen maar konden hopen.

~ KRYON
Door Lee Carroll, het originele Kryon-kanaal