donderdag 12 juli 2018

Live Kryon Channeling: Jezus en Jozef. B Glastonbury (Avalon) 27 mei 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 12 juli 2018


Live Kryon Channeling:
Jezus en Jozef. B
 Glastonbury (Avalon)
27 mei 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 12 juli 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Goedendag, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.


Het eerste dat ik jullie wil vertellen is mijn eerbetoon voor het feit dat deze groep de tweede groep is die in deze zaal voor mij zit. Ik heb een verenigende boodschap zodat wanneer jullie samenkomen met de vorige groep en jullie je notaties vergelijken, zal blijken dat de beide boodschappen bijna identiek zijn. Wij doen dit zodat de informatie hetzelfde is en dat het – ondanks dat het in twee delen wordt gegeven – als Een gezien kan worden! Ik ga jullie dus dezelfde informatie geven over dit gebied en met name over twee mensen uit jullie geschiedenis.

Lieve mensen, in voorgaande boodschappen in dit gebied zat ik hier in het gras en onder het Kristallijnen Raster. Ik vertelde jullie over de versterkende attributen die er zijn op bepaalde plaatsen op de planeet. Jullie zien het in de straten, jullie zien het in de ontspanning die misschien niets te maken heeft met de dingen hier. Maar men voelt zich toch tot hier aangetrokken omdat men iets voelt dat verder gaat dan zichzelf.

Misschien is het de God die in hen is die niets van doen heeft met de geschiedenis hier. Maar het is overal, zoals jullie hebben kunnen merken.

Meer lezen >>>