zondag 8 juli 2018

Light Up Weekend / 7 juli 2018 / Lilian Ferru


Light Up Weekend
7 juli 2018 / Lilian Ferru


Lieve mensen,

Iedereen die mij kent, of mijn nieuwsbrieven leest, weet dat de zomertijd mij moeiteloos katapulteert naar het Nirvana, het Walhalla, de Hemel. Als de zon schijnt ben ik gelukkig en met deze temparturen is het elke dag een feest. En dan is er ook nog goed nieuws. Mijn nieuwe boek: ‘Leven met het Licht aan’, is nu al rechtstreeks bij de uitgever te bestellen: http://www.piramidions.nl/node/146 (en binnenkort ook bij bol.com en elke boekhandel)

Het zijn lome dagen, lekker chill in de tuin. De vakantietijd breek aan met gelegenheid om te lezen aan het strand, of op de camping, of waar je ook maar bent. Willen we niet allemaal leven met het licht aan?

En wat betekent dit dan? In mijn nieuwe boek vertel ik over het proces waar ik doorheen ben gegaan, over wat het effect van de healings van Paul is, en uiteindelijk mijn bevrijding van oude overtuigingen en relaties die mij niet langer dienen. Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is om grenzen te stellen uit liefde voor mijzelf, hoe heerlijk het is als ik mijzelf toestaat om puur mezelf te zijn, en dat er oneindig veel hulp is vanuit het universum. Er is een rust in mij die er voorheen niet was, en na alle turbulentie is dat een zalige staat om in te zijn. Dat gun ik iedereen.


Ondertussen ben ik bezig met de agenda. Op 1 en 2 september zijn we terug in Den Bosch voor het ‘Light Up Weekend’. Op zaterdag is er een middag met Wilhelmien Kluijtmans, met livemuziek, een healing met Paul, en een bijdrage van mijzelf. Laat je verrassen. Op zondagochtend is er een uitsluitend een healing met Paul. Je kunt voor beide dagen inschrijven of voor een dagdeel. De plaatsen zijn beperkt.

Op zondagochtend 23 september zijn weer terug in het Lighthouse van Marieke Meulenberg, met ook op woensdagavond 26 september een healing van Paul. Het plan is om vaker Light Up weekenden te organiseren. Als jij een mooie locatie weet, stuur dan een mailtje naar: info@jijbenteenwonder.nl

Het is zomertijd, er is volop licht. Waar licht is, is vreugde. Laten we gelukkig zijn. Laten we alle twijfels over wie we zijn overboord gooien en de waarheid omarmen dat wij groots zijn. De weg van kleinheid naar grootsheid bevat maar één stap. Het is de laatste stap. Laten we samen dit pad gaan, iets mooiers is er niet. Laten we leven met het licht aan.

Liefs, Lilian

Lees hier de hele nieuwsbrief