De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 5 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 4 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
4 Juli 2018 / via Shelley Young


Velen van jullie kiezen ervoor om niet in beweging te komen omdat jullie niet alle stappen kennen of alle antwoorden hebben.  Echter kunnen jullie de antwoorden of de volgende stappen niet vinden totdat jullie in een soort van beweging komen! Jullie hoeven het niet allemaal uit te zoeken, Dierbaren. Ga gewoon in de richting die het beste bij je past, en weet dat je dat zonder angst kunt doen, want als jullie je overgeven en stromen, kunnen jullie eenvoudigweg geen fouten maken. Zelfs als jullie in de slechtst mogelijke richting gewezen worden, zal de stroming komen en jullie bij elkaar brengen en naar de ontvouwing brengen die op een natuurlijke manier elke volgende stap natuurlijk onthult naar jullie perfecte gelijken. Je kunt niet iets leiden dat niet in beweging is, dus geef je over en vertrouw erop dat het veilig is om het uit te vinden terwijl je gaat, een nu moment tegelijk.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl