De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 31 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 30 Juli 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
30 Juli 2018 / via Shelley Young


Je onderliggende angsten die worden getriggerd en naar boven komen bubbelen, lijken veel op een peuter die overweldigd is en plotseling onhandelbaar is en een driftbui krijgt. Als je reageert door reactief te zijn, weet je dat je alleen de energie versnelt. Wanneer een deel van jou overweldigd wordt, heeft het rustige, consistente liefde en geruststelling nodig. Het is op zoek naar jouw bekrachtigde zelf om mededogend te begrijpen wat er aan de hand is, om het voortouw te nemen en een ruimte van veiligheid te creëren waar aan behoeften kan worden voldaan. Dit is absoluut een rol die je kan aannemen gewoon door het nemen van een moment van onderzoek en bewustzijn, om alle delen van jezelf te eren, te weiden en omvatten, met je eigen wijsheid en begrip.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl