De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 30 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 29 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
29 Juli 2018 / via Shelley Young


Wanneer je emotioneel wordt getriggerd door een ander, is het eerste dat je jezelf moet afvragen welke angst in jou is geactiveerd. Is het waar? Is het een echte bedreiging? Is het zelfs de jouwe? Is het relevant voor vandaag of is het oude energie? Onderzoek de angst en de emoties die het drijft.

Vraag jezelf dan af welke stappen je nu kunt nemen om voorbij de angst te creëren gebaseerd op wie je vandaag bent. Jouw angsten komen voort uit een gevoel van machteloosheid. Jouw vermogen om te veranderen in een bewuste mede-schepper zal je toestaan om die angst te laten rusten en er voorbij te navigeren. Het is deze beoefening van zelfonderzoek en zelfbegeleiding die je zal toestaan om te verblijven in een veel meer gecentreerde ruimte gedurende perioden van energetische intensiteit.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl