De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 2 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 1 Juli 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
1 Juli 2018 / via Shelley Young


Er is zoveel lawaai in jullie wereld vandaag de dag. Zoveel meningen, zoveel stemmen, zo een bombardement aan informatie. Hoewel het chaotisch kan lijken, biedt het jullie een diepe service, omdat het je doet zoeken naar de stilte binnenin en je innerlijk weten - om hartgericht te zijn en van daaruit verder te gaan. Het ontplooit zich allemaal om jullie keer op keer terug te voeren naar je hart, omdat dat jullie meest bekrachtigde plaats is om vanuit te navigeren. En dat, Dierbaren, is inderdaad een grote zegen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl