woensdag 11 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 10 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
10  Juli 2018 / via Shelley Young


Het is heel gewoon om controle te zoeken als je ongemak voelt. Maar jouw ongemak vertelt je dat je in verzet bent tegen iets, en controle proberen te krijgen zou dieper graven zijn naar die weerstand die alleen maar het ongemak zal bestendigen. Waar je echt naar op zoek bent als je je ongemakkelijk voelt, is acceptatie en een bereidheid om met de energieën mee te stromen met geloof en vertrouwen.

Jouw controle, hoewel het verleidelijk lijkt om de geruststellende controlerende actie lijkt te geven, kan slechts beperkte resultaten bieden omdat het geen stroming heeft en de bereidheid om uw ziel te volgen waar het u probeert te leiden. Het vinden van acceptatie met elk Nu-moment en verplaatsen uit het hoofd en terugkeren naar het hart is de enige manier om je grootste kansen en ervaringen te realiseren. Dit zal steeds duidelijker en belangrijker worden naarmate je je reis over de verlichting voortzet.


We moedigen je aan om te oefenen, om nieuwe krachtige manieren van navigatie uit te proberen die gebaseerd zijn op co-creatie en een bereidheid om lang genoeg in geloof en vertrouwen te blijven om te zien welke gaven het onbekende je kan brengen. Dit is een vaardigheid die voor jou van groot belang is, omdat de pioniers van de volgende grote fase van jouw levens expressies, voor acceptatie van je eigen wijsheid en de wijsheid van het Universum, het fundament is van voorwaartse beweging met gratie, gemak,comfort en vrede.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl