De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

dinsdag 10 juli 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 9 Juli 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
9  Juli 2018 / via Shelley Young


Wij begrijpen dat velen van jullie geconditioneerd zijn om te vrezen voor verandering en het onbekende. Maar het is door verandering dat jullie doorgaan om te evolueren en uit te breiden, en te gaan naar dat wat je wenst. Je kunt niet genezen zonder verandering. Het vinden van een nieuwe liefde is verandering. Verbinden met nieuwe mensen en passies is verandering. Bewegen naar betere energetische gelijke komt met verandering. De dingen die jullie willen manifesteren, kunnen jullie alleen vinden als jullie veranderingen toestaan en accepteren.

Het is veilig voor jullie om vooruit te gaan naar het onbekende, in feite zullen jullie voorwaarts gaan met veel meer comfort, gemak en vreugde als jullie de ontvouwing van jullie hoogste levensuitdrukking kunnen omarmen. Verandering is een essentiële tool voor transformatie. Is het niet tijd om die oude angst voor verandering los te laten en jezelf de vreugde van expansie te laten ervaren, want dat is wat jullie ziel echt laat zingen. 

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl