De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 29 juni 2018

Vader God: Word je bewust van jezelf 28 juni 2018 / Eillie Deus'

Vader God: Word je bewust van jezelf
28 juni 2018 / Eillie Deus'


Lieve kinderen van het Licht,

Het is alweer een hele tijd geleden sedert de lichtkrachten zich zo krachtig toonden als nu.  NU is een gezegende tijd.  Een tijd om af te ronden, achter te laten, af te werken wat nog om aandacht vraagt.

Het is zomer. Een tijd om even achterover te leunen, je weer bewust te worden van jezelf.
Je voélt de zetel waarin je rust. Je voélt hoe je lichaam de zetel raakt en erop weegt. Je voélt de vlieg die kriebelend over je hand kruipt. Je voélt hoe de zon je helemaal opwarmt. 

Je zucht en geniet. Je hoort het zoemen van de insecten. Je hoort het knisperend springen van zaadjes. Je hoort het grazen van de koeien. Je hoort het onvermoeibare lied van de vogels.  Je hoort het ruisen van de bomen. Je ruikt de geuren van gras en bloemen.  Je opent de ogen en ziet de staalblauwe lucht en witte wolkjes die allerlei vormen aannemen. Je ziet hoe heel hoog een vliegtuig een spoor trekt. Je voelt hoe dorst en honger zich melden. Je lééft.

Je lééft.
Je voelt jezelf – al je voelsprieten zijn alert.
Je voelt, hoort, ruikt je omgeving.

Zomertijd – een tijd bij uitstek om letterlijk tot jezelf te komen. Kom nader tot jezelf. Kom nader tot het leven, in jou en rondom jou.

Loop eens het water in, spoel je letterlijk en figuurlijk schoon.
Lach, geniet.

Wees dankbaar om wat je hebt.
En stuur licht, liefde naar hen die minder goed bedeeld zijn op dit ogenblik.

Vader God

Boodschap van Vader God – via Eillie Deus' – 28 juni 2018

Titel : “Word je bewust van jezelf”

Ondertitel : “Wees dankbaar om wat je hebt.  En stuur licht/liefde naar hen die minder goed bedeeld zijn op dit ogenblik.”