De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 7 juni 2018

Marshmallow Boodschap Uit Kryon Boek 13: De Nieuwe Mens / Geplaatst 6 juni 2018


Marshmallow Boodschap
Uit Kryon Boek 13: De Nieuwe Mens
Geplaatst 6 juni 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De Menselijke Merkabah

Lieve mensen, jullie wandelen ieder rond met een enorm veld om je heen dat multidimensionaal is. Het is acht meter in doorsnee en het heet het Menselijke Merkabah. Het is een prachtige blauwdruk van JOU! Als jullie het zouden kunnen zien zoals ik, zouden jullie de heilige geometrie daarin zien.

Dit is Wie Jullie Zijn en jullie hoeven je nooit zorgen te maken over de details van welk esoterisch systeem dan ook en jullie hoeven hen ook niet uit te dokteren!

Als jullie eenmaal geloven dat dit de manier is waarop de dingen werken kunnen jullie feitelijk je eigen bewustzijn activeren.

Meer lezen >>>