De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

maandag 4 juni 2018

Live Kryon Channeling: Jullie kunnen het niet fout doen! / 14 mei 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 4 juni 2018

Live Kryon Channeling:
Jullie kunnen het niet fout doen!
14 mei 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 4 juni 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Goedendag lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

De boodschap van vanavond, die mijn partner al kent,  is niet alleen voor degenen die hier in de zaal zijn. Voor degenen die deze dingen willen horen en die ze willen lezen. Voor een deel van de groep ontwaakten op de planeet dat toestemming heeft gekregen om de bel van hun realiteit uit te strekken, inclusief hetgeen er voorheen als vreemd werd gezien. Deze dingen, lieve mensen, zorgen ervoor dat jullie anders zijn dan de anderen omdat jullie verder kunnen gaan dan jullie angst en hetgeen dat echt voor jullie is verder kunnen duwen naar een plaats die niet vertrouwd voor jullie is. Een plaats waar jullie vragen moeten stellen als: “Wat nu? Waar ga ik naartoe? Wat kan ik verwachten?” en niet de gebruikelijke driedimensionale antwoorden krijgen. Wij weten dit. O, lieve mensen, er is zoveel hulp voor jullie. Wij hebben jullie al vaak de principes hiervan gegeven: jullie zijn niet alleen in deze dingen.

Als jullie besluiten om wat dan ook te doen is dit geheiligd en wat jullie spiritueel zouden noemen of wat jullie werken aan jezelf noemen. Er is een attribuut waarover wij juist in deze omgeving hebben gechanneld. Jullie zenden feitelijk een energie uit vanuit jullie cellulaire deeltjes die goddelijk zijn. Er is naar hen een signaal gestuurd dat hen activeert waarvan jullie niet eens wisten dat jullie dit hadden en dat dit bestond.

Meer lezen >>>