De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 24 juni 2018

Live Kryon Channeling: Bradenton, Florida 1 / 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 24 juni 2018

Live Kryon Channeling:
Bradenton, Florida 1
 2018 /Lee Carroll
Geplaatst: 24 juni 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de video door Henk Steur

Goedendag, lieve mensen, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst.

Mijn partner stapt opzij, zoals hij altijd doet, en laat de energie binnenkomen waaraan hij gewend is. Onzeker over wat deze energie zal zeggen, maar wel in de wetenschap dat deze energie liefdevol is, compassievol en welwillend en een deel van dit systeem is gedeeltelijk verborgen in de mensen die luisteren. En het gedeeltelijk verborgen gedeelte was in het verleden altijd een verkeerde zaak: wat verborgen moest zijn kan niet goed zijn, nietwaar? Zo werd er gedacht volgens de menselijke natuur. Kan niets goeds zijn, zeiden zij. De mensen die dit dachten hadden het volkomen mis! Maar het was wel volgens de oude menselijke natuur. Waarom dingen verstoppen? Waarom hebben jullie cadeautjes, leggen hen - in jullie cultuur - onder de kerstboom en als de kinderen hen openen zit er een slang in; jullie hebben iets dat verder gaat dan hun kennis, maar totdat zij het op de juiste tijd openen blijft het verborgen, lieve mensen, dit lijkt heel erg op de verborgen dingen van het oude verleden omdat jullie geen plaats hadden waar jullie hen onder konden brengen, ook al wisten jullie wel dat er dingen verstopt waren. En nu, in deze energie, zijn zij van jullie. Wij zullen het daar vanavond nog even over hebben.

In dit systeem, als jullie het zo willen noemen, is er een grootsheid van ontdekkingen die voor sommigen van jullie niet zo groots is. Jullie hebben het jezelf niet toegestaan om het te zien. Jullie hebben jezelf omringd met een stolp die mensheid en menselijk zijn, heet.

Meer lezen >>>