De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

vrijdag 1 juni 2018

Een Schrijven van de Schepper / 31 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
31 mei 2018 / door Jennifer Farley,

Het Belangrijkste Voordeel”


Velen van jullie zijn vergeten dat je nog steeds aan de voorhoede staat van de grootste en meest belangrijke verandering in de geschiedenis van de mensheid. Het kan een uitdaging zijn om je te realiseren dat wanneer een verandering op zijn plaats is, de volgende zal arriveren met zijn eigen set van fijne kneepjes en gebieden om te navigeren. Het beste wat jullie kunnen doen, is op de beste manier voor jezelf zorgen. Eet voedzaam voedsel, rust goed en gun jezelf elke dag wat rustige tijd. Dit geeft jullie de mogelijkheid om je te herstellen en je voor te bereiden op de volgende golf.

Ja, er zullen momenten zijn waarop jullie helemaal uitgeput zijn, het beu zijn en klaar om de handdoek in de ring te gooien. Maar er zijn ook veel verbazingwekkende dingen te verdienen door het werk dat je nu doet. Weet dat het Universum jullie door alles heen ondersteunt en liefheeft.

~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl