De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zaterdag 2 juni 2018

Een Schrijven van de Schepper / 1 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

Een Schrijven van de Schepper
1 Juni 2018 / door Jennifer Farley,

De Roeping


Ieder van jullie heeft een roeping, een diepe aantrekkingskracht in je hart om iets buitengewoons te doen. Het kan afkomstig zijn van iets dat je als kind of jonge volwassene hebt gezien. Het kan afkomstig zijn van een droom of een ervaring die je had toen je jonger was. Je roeping heeft je mogelijk naar de 'Dreuzelwereld' getrokken als een verpleegster, politieman, soldaat van de kerk (zoals jullie het kennen en ervan houden). Anderen zijn mogelijk geroepen tot de meer esoterische kant van de dingen
(Glimlach).

Er is één ding om te onthouden ... alle roepingen zijn geldend! Ieder van jullie is geplaatst of wordt geplaatst waar jouw licht het meest nodig is ... zelfs als die situatie / plaats erg donker lijkt. Dit betekent niet dat je je recht verliest om Het Universum vragen te stellen over de richting waarin je wordt gewezen; alle vragen zijn welkom! Het betekent wel dat, zelfs als je ervoor kiest om één roeping buiten beschouwing te laten, een ander zichzelf zal presenteren. Vertrouw erop dat Het Universum jullie altijd in de juiste richting zal begeleiden.

~ De Schepper ~

http://thecreatorwritings.wordpress.com
Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien