De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 10 juni 2018

BEREIDHEID / Door Trienke Minkema

BEREIDHEID
Door Trienke Minkema

Waar mensen struikelen over woorden is het ego in het geding.

Niet langer hoeft u in de buitenwereld naar bevestiging of erkenning te zoeken om uw eigenwaarde eindelijk te mogen weten, daar u zich er nu van bewust bent dat u vanuit en door de Bron zelve wordt gekend.

Het is uw taak om in uw waarheid in de buitenwereld te durven blijven staan, uzelf te laten zien. Ook als u door velen niet begrepen zult worden. Hier is moed voor nodig en ook vertrouwen.

Want het is niet altijd eenvoudig om als mens de energieën die vanuit de Geestelijke wereld u omhullen, en ook vervullen, in woorden te moeten vangen om deze vervolgens naar buiten toe te moeten overbrengen en /of u begrijpelijk uit te kunnen drukken.

Toch is dit uw talent en u wilt dit alles van harte doen.

Het komt nu aan op uw moed en bereidheid u in de wereld te durven neerzetten.

Talenten zijn ieders persoonlijke goed en het is het verlangen van de ziel om deze tot uitdrukking te brengen en vorm te geven in het leven. Daar is het leven voor bedoeld.

Weet dat de Geest van onvoorwaardelijke liefde u allen omarmt, ongeacht uw geloof of overtuiging, hoewel niet iedereen zich daarvan bewust is of hoeft te zijn.

Weet dat u allen wordt gezien en gekend en dat het vanaf nu aan komt op uw daden.

De Goorn, 18-05-2017


*********
veranderen voor waarheid
© trienke minkema