woensdag 27 juni 2018

Benjamin Fulford: Westerse beschaving gaat verder met imploderen terwijl oude paradigma’s ophouden te functioneren / 25 juni 2018

Westerse beschaving gaat verder met imploderen terwijl oude paradigma’s ophouden te functioneren
25 juni 2018 / Benjamin Fulford

Het oude regime in de V.S. en Europa is aan het instorten op een manier die nu duidelijk wordt voor zelfs de meest gehersenspoelde en ongeletterde Westerlingen. Deze instorting komt voort uit de sociale instabiliteit veroorzaakt door extreme concentratie van rijkdom in de handen van een zeer kleine kliek van nauw verweven oligarchen die nu bekend staat als de Khazariaanse maffia. Gelukkig is er een revolutie begonnen die het Westen en de rest van de mensheid spoedig zal bevrijden van deze zelfbenoemde, oorlogszuchtige sociale ingenieurs. 

Hoewel op dit moment, zijn er meerdere tekenen van een erg gevaarlijke en chaotische zomer terwijl het oude systeem instort. In de V.S., leidt de niet officieel verklaarde burgeroorlog, welke sinds de verkiezing van Donald Trump voortraast, misschien naar een nucleaire terreur binnen de V.S., door Khazariaanse maffiosi, beweren CIA en andere bronnen.


Als dit gebeurt, zal vergelding de Khazariaanse bolwerken in Israël, Zwitserland, Italië en elders uitroeien, zeggen Pentagon bronnen.

Een van vele tekenen van hoe openlijk de oorlogsvoering binnen de regering van de V.S. is geworden kwam afgelopen weekend toen Trump tweette over de “Russische Heksenjacht,” opmerkend dat: “met alle vertekeningen, liegen en haat door de onderzoekers, de bevolking wil dat de onderzoekers worden onderzocht. Er zal nog veel meer naar buiten komen.” Dit werd binnen een uur gevolgd door een tweet van voormalig hoofd van de CIA John Brennan die zei: “Jullie angst voor blootstelling is tastbaar. Jullie wanhoop zelfs nog meer!” en roept om een staatsgreep tegen Trump, uitspraken die in normale tijden zouden leiden naar zijn arrestatie wegens verraad.


Dan hebben we een van Canada’s leidende nieuwsbladen dat openlijk en alleen  op een half grappende manier roept om een invasie van de V.S. omdat “Amerika een staat met gebreken is geworden.”


We hebben ook het hoofd van de NATO, Jens Stoltenberg die zegt in een toespraak in Londen dat ”Het niet in steen gebeiteld staat dat de trans Atlantische verbintenis voor altijd zal overleven.”


We kunnen steeds maar verder gaan en tekenen beschrijven van een belangrijke niet verklaarde burgeroorlog in het Westen maar de media is zo doordrongen hiermee dat dit doen steeds weer opnieuw een herhaling zou worden.

De reden voor deze extreme hoge tensie belemmert militaire actie aan verschillende fronten door zowel de V.S. als Russische gewapende strijdkrachten, welke verschillende regeringen zouden kunnen afzetten en de wereldkaarten zouden veranderen, zeggen Pentagon, CIA, FSB en andere bronnen.

Grote militaire actie is het meest waarschijnlijk in de Oekraïne, Israël en Mexico als onderdeel van een geheime overeenkomst tussen Trump, President Vladimir Poetin van Rusland en de Chinese president Xi Jinping, zeggen de bronnen.

De Russen worden verwacht militaire acties uit te voeren tegen zowel Israël als de Oekraïne en dit zal waarschijnlijk leiden tot een verandering van regiem in allebei deze Khazariaanse schurkenstaten, zeggen ze. De Russische TV show (met Engelse ondertiteling) is te zien via de onderstaande link en verslaat een gerechtelijk onderzoek wegens oorlogsmisdaden tegen het illegaal ingestelde regiem in de Oekraïne.


CIA bronnen zeggen dat dit waarschijnlijk een voorspel zal zijn voor een door de V.S. gesanctioneerde, Russisch ontworpen verandering van regiem in de Oekraïne en de annexatie van de Russisch sprekende oostelijke provincies van de Oekraïne.

Een van de belangrijkste architecten van de illegale verandering van regiem in de Oekraïne, Victoria “F....ck de EU” Nuland, vertelde aan de Senate Intelligence Committee  op woensdag dat “andere landen en kwaadwillende acteurs zich nu aanpassen en zich verbeteren m.b.t. de Russische methodologie, opvallend inclusief China….”


Dit is een teken dat Khazariaans oorlogscrimineel Nuland; Rusland, China en het Trump regiem ziet als bondgenoten.

De andere grote Russische actie is vorige week al begonnen met het Russische bombardement (met Amerikaanse toestemming) van Israëlische proxies dicht bij de Golan Hoogte. Lakeien van het V.S. Departement van Staten beloofden dat de V.S. Israël zou verdedigen maar ze controleren het leger van de V.S. niet, dat doodziek is van de Israëlische bokkensprongen. Dus nu zijn de Israëliërs buiten zinnen en zeggen ze:”Waar zijn onze Amerikaanse slaven soldaten?”


Dit is wat een Pentagon bron te zeggen had over de situatie: “De V.S. terugtrekking uit de VN Mensenrechten Raad maakt het mogelijk dat anti-Israëlische maatregelen passeren zonder tegenstand om zo de Zionistische staat verder te isoleren en meer sancties op te leggen.” Hoe eerder het Israëlische volk het juk van hun Khazariaanse satan aanbidder afzweren des te beter het voor hen is.

Het leger van de V.S. lijkt zich ondertussen voor te bereiden op een soort van militaire actie tegen Mexico, hoewel een totale invasie niet waarschijnlijk is. In plaats daarvan grijpt het V.S. leger de controle over de grens met Mexico, zoals Trump tweets, “We kunnen niet toestaan dat al deze mensen ons land overspoelen. Wanneer er iemand binnen komt moeten we onmiddellijk, zonder rechters of rechtszaken, hen terugbrengen naar waar ze vandaan kwamen.

“Naarmate Mexico een mislukte narco staat wordt en Colombia’s campagne tegen FARC nog meer vluchtelingen oplevert, worden militaire advocaten gestuurd om het Departement van Justitie te helpen om buitenlanders aan de grens te vervolgen,” dat is wat Pentagon bronnen te zeggen hadden over de situatie.

De Khazariaanse bende raakt ook buiten zinnen over de vluchtelingen crisis omdat er groeiende tekenen zijn dat vluchtelingen, meisjes zonder begeleiding, vermist zijn geraakt en waarschijnlijk werden verkocht.


Aan dit front gaat het meer en meer blootstellen van Khazariaanse seks misdaden verder. De belangrijke Hillary Clinton donateur, Clare Bronfman zal worden aangeklaagd voor NXIVM kinder seks cult handel,” zeggen Pentagon en andere bronnen.


Ook klokkenluiders komen naar voren die beweren dat de New Yorkse Gouverneur Andrew Guomo seksmisdaden tegen kinderen verbergt.


Deze arrestaties vinden plaats op basis van bewijs verzameld tijdens de arrestaties van duizenden kindermisbruikers van een lagere rang, zeggen Pentagon bronnen.

Ondertussen staan ​​in Europa de Khazariaanse-aangestelde leiders van Frankrijk en Duitsland op het punt om omvergeworpen te worden als onderdeel van een sociale immuunreactie op de toevloed van miljoenen jonge mannelijke vluchtelingen uit moslimlanden. Khazariaanse bloedlijn leider Angela Merkel van Duitsland en Rothschild-slaaf President Emmanuel Macron van Frankrijk stonden voor een openlijke opstand van twaalf andere EU-landen toen ze voorstelden om de gecentraliseerde (Khazariaanse) controle van de EU vorige week te versterken.


Macron deed er nog een schepje bovenop door te roepen om “financiële sancties” (d.w.z. een financiële Rothschild boycot) tegen EU landen (als Italië, Hongarije en Polen) die weigeren om vluchtelingen op te nemen.


Hoewel, in plaats daarvan zeggen CIA en Pentagon bronnen wat er zal gebeuren is een verandering van regiem in Frankrijk en Duitsland en een belangrijke campagne om de hoofdzakelijk mannelijke illegale Moslim immigranten te verwijderen uit Europa.

Natuurlijk, zoals de lezers van deze nieuwsbrief hebben opgemerkt, komen de vluchtelingen grotendeels aan vanwege de massamoord en chaos die in hun thuisland door de Khazariaanse maffia worden veroorzaakt. Het is dus zeker dat voor elke echte oplossing voor deze crisis het schurkenregime in Israël moet worden verwijderd en een einde moet worden gemaakt aan hun krankzinnige Armageddon-project. Hopelijk zullen de Russen daar snel voor zorgen.

In het Midden Oosten zijn reeds ware vredelievende Moslims begonnen met het ondernemen van actie tegen de pseudo Moslim extremisten die werden gecreëerd en gefinancierd door de Khazarianen.


Natuurlijk zullen de Khazarianen, die letterlijk vechten voor hun leven als hun massamoorden en oorlogsmisdaden onthuld worden, en proberen zoveel mogelijk verminking en dood mogelijk te creëren  voordat ze uit de macht worden gezet, volgens CIA, Pentagon en andere bronnen.

Om deze reden, is een geheime poging om de Khazariaanse maffia controle over het financiële systeem van de wereld te verwijderen, van het uiterste belang. Het is nu duidelijk gemaakt dat de Khazarianen de controle verkregen door illegaal gebruik van gestolen Aziatisch koninklijk goud. De wettige eigenaren eisen nu hun goud terug en de BIS net als andere centrale banken zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Om die reden zijn er geheime onderhandelingen die plaatsvinden tussen het Pentagon, Aziatische geheime genootschappen, Aziatische Koninklijke families, de Chinese regering, de Russische regering enz. Er is veel dat we niet kunnen onthullen maar we kunnen wel zeggen dat er een algemene overeenkomst is over de noodzaak om een Westers bureau voor toekomstplanning op te zetten om zo het Chinees geleide OBOR initiatief compleet te maken.

Dit is wat een westerse geheim ruimte programma bron te zeggen had over de situatie:

“De manipulatie van geld energie dat kwaad en dood veroorzaakt is een overtreding van de Galactische Wet.

“Toen ze Japan bombardeerden in 1945 had dit ook effect op andere werelden. Dit is waarom de Aarde onder quarantaine verkeert. Het werd echt serieus toen ze probeerden om atoomraketten in de ruimte te gebruiken. De Challenger werd opgeblazen om te voorkomen dat dit gebeurde. Israel deed dat, maar de Galactiërs namen iedereen van boord voordat dit gebeurde.

“Ik heb het gevoel dat dit snel tot een breekpunt zal leiden.”

Pentagon bronnen, zeggen op hun beurt dat “Trump een ruimtemacht creëerde om het geheime ruimteprogramma en de geheim gehouden technologie vrij te geven voor het goede van de mensheid. Het gaat om dingen zoals als anti zwaartekracht, vrije energie, holografische medische bedden, verlenging van leven, teleportatie, "verhulling" cloaking, replicatoren enz.”

We hopen dat dit ruimtegedoe waar is maar ook als dit niet zo is, als de Khazariaanse controle wordt beëindigd, zullen vele biljoenen dollars worden vrijgegeven voor projecten om de woestijnen groen te maken, de oceanen weer te vullen met vis, het exploreren van het universum enz.

Vertaling: Lia