De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

zondag 3 juni 2018

Amerikaanse autoriteiten blokkeren kuur voor autisme / by ELLA STER on 2 JUNI 2018


Dr. Boyd E. Haley was hoofd van de scheikunde-afdeling aan de universiteit van Kentucky. Hij vond niet alleen de hoofdoorzaak van Alzheimer en autisme, maar ontwikkelde ook een zeer effectieve kuur. Met zijn middel helpt hij duizenden kinderen met autisme, waarbij de symptomen geleidelijk aan verdwijnen. Er zijn zelfs gevallen bekend waarbij kinderen geheel zijn hersteld, zelfs in het geval van een ernstige vorm van autisme.

Totdat de Amerikaanse Voedsel- en Medicijnen Autoriteit FDA (Food and Drugs Administration) roet in het eten gooit en eist dat het middel van de markt wordt gehaald. Dr. Boyd Haley is ervan overtuigd dat de FDA en de CDC (Centre of Disease Control) niet handelen in het belang van de burgers, maar alleen de belangen van de farmaceutische industrie dienen.Meer lezen >>> http://www.ellaster.nl/2018/06/02/amerikaanse-autoriteiten-blokkeren-kuur-voor-autisme/