De Wet van Een

De Wet van Een is een vaststaande en universele wet. Degene die de Wet van Een begrijpen, realiseren zich dat alles Een is. Dat iets los lijkt te staan van het geheel zal uiteindelijk niets anders blijken te zijn dan een illusie van degene die ervan overtuigd zijn dat de dingen van elkaar gescheiden zijn, waardoor ze lijken te bestaan uit losse fragmenten zonder samenhang.

Kosmisch Bewustzijn geeft het inzicht dat het Universum een geheel is, Wanneer het Universum als Een geheel wordt herkend, kan universele harmonie worden bereikt.

Paul Shockly

donderdag 7 juni 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 6 Juni 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
6 Juni 2018 / via Shelley Young


Waar jullie in je leven tegen opzien, is waar jullie je stroming verliezen. Voor velen van jullie is dat gebied iets waar jullie mee worstelen, door gewoonte of door te verwachten dat het een langdurig probleem zal zijn.

Een veel grotere oefening, in plaats van ermee bezig te zijn, zou het herkennen als je er tegenover komt te staan en dan kiezen om het over te geven om opgelost te worden, en lang genoeg in die stroom blijven om het te laten gebeuren.

Sommigen van jullie hebben uitdagingen waar je al zo lang mee worstelt. Waarom staan jullie ons niet toe om jullie voor eens en altijd te helpen navigeren en de oplossingen te ontdekken die er zijn, maar die jullie zelf niet hebben kunnen vinden? Dat is waar wij voor hier zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl